Ieškomas iš socialinės globos namų išėjęs vyras

  • Teksto dydis:

Policija ieško iš Veisiejų socialinės globos namų išėjusio ir iki šiol negrįžusio vyro.

Balandžio 2 d. paryčiais iš Veisiejų socialinės globos namų Lazdijų rajone, Ryto g. 15, išėjo 54-erių metų globotinis Vladas Matuliokas.

Asmuo vilkėjo tamsios spalvos sportinį kostiumą, kurio švarke buvo įsiūta emblema „Veisiejų socialinės globos namai“, avėjo tamsios spalvos bateliais. V. Matuliokas šlubuoja, vaikšto pasiramstydamas medine lazdele.

Paskutinį kartą ieškomasis buvo pastebėtas balandžio 2 d. apie 8 val. kelyje Leipalingis-Kapčiamiestis, ties Viktarinos kaimu. Iš Veisiejų socialinės globos namų vyras pasišalina jau ne pirmą kartą.

Gavus pranešimą apie dingusį asmenį, buvo pasitelktos Lazdijų policijos pajėgos. Pareigūnai apžiūrėjo šalia Kapčiamiesčio esančius kaimus, taip pat ir Viktarinos kaimą. Ieškant minėto asmens vykdoma ir gyventojų apklausa.  

Asmenis, žinančius V. Matulioko buvimo vietą ar galinčius suteikti tyrimui reikšmingos informacijos apie dingusiojo buvimo vietą, policija prašo informuoti Lazdijų rajono tyrėją Dovilę Pauliukonytę tel.: +370 700 65500, mob.: +37061864870 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių