Dėl avarijos autostradoje paralyžiuotas eismas

Dėl ant šono apvirtusios priekabos, kuria į remontą vežtas sugedęs automobilis, penktadienį prieš pietus kuriam laikui buvo paralyžuotas eismas magistralėje Klaipėda - Kaunas.

Trys svainiai, iš Klaipėdos į Kauną mėginę nugabenti vilkiko priekaba automobilį „Peugeot 407“, magistrale spėjo nuvažiuoti tik iki Dauparų.

Vos už puskilometrio nuo Dauparų viaduko, „Audi 100“, kuri tempė priekabą, ėmė mėtyti.

Staiga priekaba, kuria vyrai vežė į Kauną taisyti sugedusį „Peugeot 407“, apvirto ant dešinio šono.

Nuo svorio ore pakrypusi pakibo ir „Audi 100“.

Skersai kelio atsidūręs „Peugeot 407“ paralyžavo eismą pirmąja juosta.

Iššokę iš mašinos vyrai atkabino nuo priekabos šiek tiek aplamdytą „Audi 100“. O štai „Peugeot 407“ savininkas tikino, kad mašiną dabar jau teks atiduoti į metalo laužą.

Svainiai pasakojo, kad Klaipėdoje nerado, kas remontuotų 2005 metais pagamintą „Peugeot 407“, todėl išsinuomojo priekabą ir ja mėgino nugabenti sugedusį automobilį į autoservisą Kaune.

Mašinos savininkas tikino, kad ja važinėjo tik metus. Vyras aiškino, kad patyrė didžiulių nuostolių.

Apžiūrėję ant šono pavirtusią prikabą, vyrai įtarė, kad nelaimė nutiko dėl surūdijusių priekabos rato varžtų, kurie nulūžo ir ratas nuskriejo į šalikelę.

Per avariją žmonės nenukentėjo. Visi eismo nelaimės dalyviai buvo blaivūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
TAIP BŪNA KAI VAŽIUOJA ŽALI, NEMOKA TEININGAI KROVINIO PAKRAUTI IR NEPASKAIČIUOJAS SAVO SUGEBĖJIMŲ. Netoli ir nuvažiavo kai tik paspaudė 120 ir parėjo:)

Jo

Jo portretas
Švogerių Lietuva.

ss

ss portretas
abejoju ar del varztu. Tokia priekaba reikia moketi tempti, o ne anekdotus pasakoti lekiant autostrada... Dar ko gero ir kategorijos teisese neturejo... :)
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių