Iš avarijos pabėgusiame automobilyje rastas policininkas su žmona

Zarasuose iš avarijos vietose nuvažiavusiame automobilyje rastas policininkas ir jo žmona.

Pasak Policijos departamento, ketvirtadienio naktį apie 0.40 val. Dariaus ir Girėno gatvėje automobilis kliudė stovintį automobilį „Opel Astra“ ir iš įvykio vietos nuvažiavo.

Netoliese surastas stovintis nuosavas automobilis „Audi 100“, priklausantis Rokiškio rajono policijos komisariato Operatyvaus vadymo poskyrio vyresniajam postiniui 36 metų A.J. Mašina buvo apgadinta.

Pasak Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos, ant galinės sėdynės sėdėjo policininkas. Jis tikrintis blaivumą atsisakė. A.J. buvo ne tarnyboje ir neuniformuotas.

Automobilyje sėdėjusi blaivi jo žmona 35 metų D.J. paaiškino, kad vairavo automobilį ir padarė eismo įvykį. Aiškinantis aplinkybes, ji pasijuto blogai, todėl buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba. Medikams suteikus pagalbą, moteris toliau aiškinti aplinkybes atsisakė, motyvuodama, jog jaučiasi blogai. Aplinkybės tikslinamos.

Įvykio aplinkybės tiriamos.


Šiame straipsnyje: vairuotojaiblaivumasavarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Nėra tvarkos Lietuvoje. Policininkai daro ką nori, nes jiems nėra įdiegiama kultūra ir atsakomybė savo pareigai. Užsideda uniformą ir jau ereliai. Palaitis turėtų atsistatydinti. Ir būtinai reikia keisti policijos pareigūnus, gal jau per daug sau leidžia ir niekaip nepasimoko. Beveik kiekvieną dieną prasikalstą policininkai, o ką su jais daryti niekam nerūpi.

Sraigė

Sraigė portretas
O man gaila tos žmonos, jei ji vairavo.

rj

rj portretas
netikiu ne vienu ju zodziu .cia aisku kaip diena ,faras nori islipti sausas is balos
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių