Avarijoje prie Melnragės sužalota moteris

Trečiadienio rytą Klaipėdoje, P.Lideikio gatvėje, prieš viaduką virš geležinkelio, susidūrė du automobiliai. Viena keleivė išvežta į ligoninę.

„Mazda“ ir „Audi“ netoli Melnragės susidūrė pieš 8 val. Į avariją patekusių mašinų vairuotojai tvirtino, jog dėl šio įvykio kalta pavasarinė saulė ir rytinis šaltukas.

Miesto centro link važiavusios „Mazdos“ vairuotojo teigimu, jis sustojo viaduko įkalnėje, nes šaltis esą visiškai užtraukė priekinį automobilio stiklą. Pirmojoje eismo juostoje, su įjungtais avariniais signalais, stovinčios mašinos nepastebėjo į kalniuką kylantis „Audi“ vairuotojas. Pastarojo teigimu, jį apakino saulė, todėl į „Mazdą“ jis rėžėsi net nespėjęs sustabdyti.

Po stipraus smūgio į galą „Mazda“ užlėkė ant šaligatvio. Per avariją nukentėjo „Mazda“ keleivė. Greitosios pagalbos medikai moterį nuvežė į ligoninę.

Nors ši avarija įvyko ne dėl slidžios kelio dangos, tačiau įvykio vietoje buvę policininkai tvirtino, kad šį pavojingą ruožą kelininkams vertėtų pabarstyti. Šiame kelyje nekartą yra buvę avarijų pareikalavusių žmonių aukų.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių