Avarijoje nukentėjo karininkas

Slidūs keliai savaitgalį vairuotojams pridarė nemenkų nuostolių. Mieste užregistruota keliolika avarijų, kurių pasekmės skaudžios – sudaužyti automobiliai, žmonės atsidūrė ligoninėje.

Dviejose avarijoje sudalyvavo ir karininkai.

Ankstų šeštadienio rytą Mokyklos gatvėje ant viaduko baigėsi į darbą važiavusio Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-osios rinktinės kuopos vado pavaduotojo kelionė. Ant slidaus viaduko jis nesuvaldė automobilio „BMW 530“, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą susidūrė su sunkvežimiu „MAN“. 27 metų karininkas avarijoje susižalojo galvą. Jis iš ligoninės išleistas gydytis ambulatoriškai.

Tą pačią dieną šiek tiek po vidurdienio Taikos prospekte automobilis „Ford Escort“, kurį vairavo Karinių jūrų pajėgų N6 ryšių sistemų organizavimo ir kontrolės skyriaus viršininkas, partrenkė staiga į gatvę išėjusį 1962 metais gimusį vyriškį. Jis buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau po apžiūros, kai buvo nustatytas kojos sumušimas, pasišalino. 35 metų vairuotojo kraujas yra paimtas nustatyti blaivumą.

Gerokai skaudesnė avarija įvyko naktį iš penktadienio į šeštadienį. Autostradoje netoli Klaipėdos automobilis „Mercedes Benz Sprinter 211“, kurį vairavo 60-metis latvis, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Avarijoje sužaloti visi automobilio keleiviai, kurie visi buvo latviai ir dvi baltarusės. 42 metų moteriai lūžo raktikaulis, 27 metų merginai sukrėstos smegenys, sumušta galva ir krūtinė, 66 metų Latvijos piliečiui sumušta galva ir ranka, 68 metų moteriai patempti kaklo raumenys, 63 metų latvei išniro žastikaulis, 31 metų latviui sumuštas krūtinkaulis. Visi jie išleisti gydytis ambulatoriškai. Avarijoje labiausiai nukentėjo 62 metų baltarusė. Ji dėl politraumos, galvos smegenų sukrėtimo ir raktikaulio lūžio gydoma Klaipėdos universitetinės ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Keista avarija įvyko kelyje Klaipėda-Šilutė, netoli Klaipėdos laisvosios ekonominės zonos. Slidžiame kelyje automobilio „Peugeot“ nesuvaldė vaikinas. Mašina atsitrenkė į atitvarą. Vairuotojas išlipo lauk, apžiūrėti, kaip apgadintas automobilis ir tuomet jį partrenkė slidžiame kelyje mašinos sustabdyti nespėjęs „Ford Mondeo“ vairuotojas.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių