Avarijoje Jakuose – du sužeisti

Jakų gyvenvietėje moters vairuojamas automobilis slidžiame kelio posūkyje išlėkė į priešpriešą ir kaktomuša taranavo Dovilų link važiavusį „VW Passat“.

Po smūgio abi mašinos susmigo į pakelėje supustytą sniego pusnį. Jei ne ji, mašinos galėjo trenktis į šalia kelio stovintį namą. Per avariją sužaloti du žmonės.

Apie 9 val. Jakuose gyvenanti automobilio „Peugeot 307“ vairuotoja važiavo Jakų žiedo link. Moteris apgailestavo, kad susidūrė su kaimynės automobiliu „Volkwagen Passat“, kuris judėjo priešinga kryptimi.  

„Čia kaimynės mašina. Kas galėjo pamanyti, kad susidursime. Važiavau negreitai, tačiau posūkyje pajutau, kad automobilis ėmė slysti. Mašinos suvaldyti nebuvo įmanoma. Pamačiau, kad automobilį neša į priešpriešą. Keliai nevalyti, taip pustė visą naktį. Posūkyje pripustyta buvo. Gerai, kad gyvatvorė buvo šalia kelio, būtumėme į namą įsirėžę“, - po nelaimės pasakojo avarijos kaltininkė.

Tuo metu šalia kelio stovinčios sodybos šeimininkė guodėsi, kad 8 val. ji buvo išėjusi į lauką ir pastebėjo, kad kelias yra labai slidus. Prieš devynias ryto moteris išgirdo trenksmą.

„Net pašokau, vyras kaip tik prie šio lango miegojo. Gerai, kad pusnys ir gyvatvorė, būtų mums per langą mašinos įskridusios“, - nerimavo moteris.

Taranuoto „VW passat“ vairuotojas ir gale sėdėjusi moteris po smūgio patyrė sužalojimus. Saugos diržu prisisegęs vairuotojas nukentėjo mažiau, o gale sėdėjusi moteris nebuvo prisisegusi, jai lūžo koja. Abu jie greitosios medicininės pagalbos automobiliu išgabenti į ligoninę.

„Tai vienų Palangos poilsio namų administracijos automobilis. Direktorės nurodymu, vyras turėjo devintą ryto būti Kiškėnų lentpjūvėje. Žmogus važiavo medienos užsakymo dokumentų. Kas galėjo pamanyti, kad susidurs su taip pat Jakuose gyvenančia kaimyne“, - pasakojo vietos gyventojas.

Šį rytą kita avarija nutiko prieš aštuonias kelyje Šilutė - Klaipėda ties Rimkų gyvenviete. Dėl slidžios kelio dangos į vilkiko galą atsitrenkė lengvasis automobilis.

Vakar vakarą Dituvos sodų bendrijoje, netoli geležinkelio pervažos slidžiame kelyje lengvasis automobilis ėmė slysti ir apsivertė. 


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių