Per avariją Savanorių pr. žuvo vairuotojas, du keleiviai sužeisti

Praėjusią naktį Kaune, Savanorių pr. žuvo 27 metų vairuotojas M. S.. Policijos duomenimis, nelaimė įvyko 1 val. 50 min. leidžiantis nuo Savanorių prospekto kalno link Laisvės alėjos.

Policijos departamentas informavo, kad avarija įvyko automobiliui „BMW 530“, kurį ir vairavo M. S., nuvažiavus nuo kelio. Vėliau automobilis atsitrenkė į kelio metalinius atitvarus bei troleibusų linijos stulpą.

Dėl kokių priežasčių vyras prarado automobilio kontrolę, neskelbiama. Tačiau greičiausiai nelaimė įvyko dėl nepasirinkto saugaus greičio.

Eismo įvykio metu sužaloti kartu važiavę 27 metų N. L. ir 22 metų R. Ū. Jie buvo apžiūrėti medikų ir išleisti gydytis namuose.

Avarijos aukų gelbėjimo vaizdus galite pažiūrėti čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dar ir jaučiu kad priputes...

video

video portretas
yra kasvykstakaune lt

   portretas
Na, geriausias ar ne BMW cia jau skonio reikalas, bet, kad marozkai ir atmarozkai labai juos pamego tai faktas, nes BMW yra krūta mašina, o svarbiausia galiniais varomais ir kaip zijbis žiemą padraginti, saules paišyti, nu super...na, užuojauta artimiesiems, man visvien priimtesni auto su priekiniais varomais, nes tus bemvus kai užneša tai užneša...
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių