Kraupi avarija Plungės rajone: žuvo ugniagesio šeima

  • Teksto dydis:

Plungės rajone sekmadienį įvykusioje avarijoje žuvo ugniagesys gelbėtojas ir dvi kartu su juo vykusios keleivės, tarp jų - mažametė mergaitė, pirmadienį pranešė Policijos departamentas.

Eismo nelaimė kelyje Šiauliai – Palanga įvyko apie 18.53 val., susidūrė automobiliai „Hyundai Galloper“, kurį vairavo 44-erių metų vyras, ir „BMW 520I“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas 36-erių metų Radviliškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys - gelbėtojas R.D.

Eismo įvykio metu žuvo „BMW 520I“ vairuotojas bei keleivės – 31-erių metų moteris ir 3-ejų metų mergaitė. Kartu važiavusi 10-ies metų mergaitė dėl galvos smegenų sukrėtimo, edemos, kvėpavimo nepakankamumo ir plaučių kontūzijus, sunkios būklės, paguldyta į Klaipėdos ligoninę.

Taip pat eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Hyundai Galloper“ vairuotojas, kuriam iš dalies amputuota ranka, lūžęs žastikaulis, sužalota plaštaka, sukrėstos galvos smegenys, 15-os metų keleivė, kuriai sumušta galva, sukrėstos smegenys ir 41-erių metų moteris, kuri patyrė daugybinius veido lūžius, krūtinkaulio ir šonkaulių lūžius. Jie dėl patirtų sužalojimų paguldyti į Klaipėdos ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

salvijuxas

salvijuxas portretas
ten vos isgyveno mano pusseseres geriausia drauge

Tai kokiu greičiu reikm lėkti, kad tokios

Tai kokiu greičiu reikm lėkti, kad tokios portretas
skaudžios pasekmės?

ZURNALIUGOS

ZURNALIUGOS portretas
jeigu sugebejot cituoti 15 min , tai reikejo ir paziureti kad ten NE BMW X5 BUVO...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių