Per avariją Karaliaus Mindaugo prospekte partrenktas darbininkas

Penktadienio vidurdienį Karaliaus Mindaugo prospekte susidūrė du automobiliai. Avarijos metu nukentėjo gatvę remontavęs darbininkas, dėl patirto šoko abiejų automobilių vairuotojos taip pat išvežtos į ligoninę.

„Judėjome „Akropolio“ link. Kadangi kelyje vyksta tvarkymo darbai, buvo pastatytas kelio ženklas, kad kliūtį apvažiuoti reikia iš dešinės. Mes tą ir padarėme, bet po to iš karto norėjome sukti į kairę, į Maironio gatvę. Prieš mus važiuojantis automobilis, matyt, nematė kliūties, todėl įvyko susidūrimas. Įvažiavome tam automobiliui  į šoną, o jis iš karto apsisuko“, – pasakojo avarijos dalyvis, vieno automobilio keleivis Tomas Vilčinskas.

Tuo metu Karaliaus Mindaugo prospekte dirbo bendrovės „Kauno keliai“ darbininkai, kurie frezavo duobes.

„Vairuotoja tikriausiai dėl patirto streso netyčia paspaudė greičio pedalą ir kliudė vieną darbuotoją, kuris trenkėsi į automobilio kapotą. Automobilis, kliudęs darbininką, stipriai rėžėsi į stovintį bendrovės „Kauno keliai“ automobilį. Po įvykio žmogus iš karto atsistojo, bet jautėsi prastai, todėl greitoji pagalba išvežė jį į ligoninę. Patyrusios didelį šoką automobilių vairuotojos taip pat buvo išvežtos į gydymo įstaigą“, – įvykių seką prisiminė T.Vilčinskas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius patvirtino, kad šiuo metu įvykio vietoje dirba pareigūnai ir kad yra sužalotų asmenų.


Šiame straipsnyje: avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

asilai

asilai portretas
nu vel tas pats per ta pati: klevas, boba, nemaciau, nepastebejau. Tai blyn reikia i kelia ziureti o ne klyna krapstyis ir zenklus stebeti, jie nesiaip sau ten nupiesti. O pedalu sumaisymas tai cia is vis neturiu zodziu...

Netas

Netas portretas
kaip sako liaudies išmintis, boboms streso situacijoje visi pedalai stabdžiai... dėl to iranas ar koks ten teisingai daro, kad neleidžia boboms vairuoti... kad yra moterų kurios gerai vairuoja, tai neatstoja daugumos...

kada

kada portretas
kada dings iš keliu ubagės tada sumažės avariju
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių