Avarija Druskininkuose: susidūrus trims automobiliams sunkiai sužalotas vairuotojas

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Druskininkuose susidūrus trims automobiliams, sunkiai sužalotas vieno jų vairuotojas.

Kaip pranešė Alytaus apskrities policija, avarija įvyko lenkimo metu, vairuotojui neatsižvelgus į eismo sąlygas.

1995 metais gimęs vyras kelyje Druskininkai-Leipalingis-Seirijai automobiliu „VW Transporter“ smarkiai lyjant lenkė ta pačia kryptimi važiuojantį automobilį „Toyota Celica“, vairuojamą 1978 metais gimusio vyro.

Pastebėjęs priešpriešiais atvažiuojantį automobilį, „VW“ nebaigęs lenkimo grįžo į savo juostą ir kliudė ta pačia kryptimi važiuojantį „Toyota Celica“ automobilį.

Nuo smūgio „Toyota“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir atsitrenkė į priešpriešiais atvažiuojantį „BMW“ markės automobilį, kurį vairavo 1975 metais gimęs vyras.

Eismo įvykio metu nukentėjo „Toyota“ vairuotojas, kaip manoma, patyręs dauginius šonkaulių lūžius ir vidinį kraujavimą, dėl sužalojimų paguldytas į Druskininkų ligoninę.

Pirminiais duomenimis visi vairuotojai blaivūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu šakės!

Nu šakės! portretas
Su tokiu gremėzdu Wolsvagenu Transporteriu dar lenkia! Greituolis mat atsirado! Per šitą brūdą lenkėją sunkiai sužalotas nekaltas Tojota vairuotojas. Jug Tojota vairuotojas sau ramiai , gražiai, nepažeisdamas eismo taisyklių važiavo ar namo, ar dar kur, ir štai per šitą brūdą lenkėja su gremėzdu turėjo taip žiauriai nukentėt. Čia jau ne juokai, jeigu vidinis kraujavimas, kažin ar žmogelis išgyvens. Duok Dieve!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių