Automobilis apvirto dėl stirnos

  • Teksto dydis:

Alytaus rajone trečiadienio naktį apvirto automobilis, kuriuo važiavo trys jaunuoliai. Vairuotojas teigė, kad staigiai stabdė, nes norėjo išvengti susidūrimo su staiga į kelią išbėgusia stirna.

Apie 2.28 val. policija gavo pranešimą apie tarp Medukštos ir Jurkionių kaimo įvykusią avariją. Automobilis „Audi A6“ nuvažiavo nuo kelio į griovį ir apvirto ant stogo.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė BNS sakė, kad vairuotojas buvo blaivus. Manoma, kad vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio.

Per avariją nukentėjo 19-metis Alytaus gyventojas, jam nustatyti nugaros ir kaklo sumušimai. Kaip pranešė ugniagesiai gelbėtojai, jaunuolis buvo paguldytas ant stabilizavimo lentos, jam uždėtas kaklo įtvaras. Nukentėjusysis neštuvais užneštas 10 metrų aukščio skardžiu ir perduotas greitosios medikams.

Grandininiu pjūklu buvo pašalinti medžiai, kad techninės pagalbos automobilis galėtų iš griovio ištempti mašiną. Kartu vykęs vairuotojas ir dar vienas keleivis nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: avarijanelaimėsstirna

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių