Automobilio ir motociklo avarija: pamokantis vaizdo įrašas

Klasikinė situacija: motociklas važiuoja tiesiai, automobilis suka į kairę ir „užkerta“ kelią. Kas kaltas šioje situacijoje?

Iš pirmo žvilgsnio panašu, kad kaltas automobilio vairuotojas, kuris nepraleido tiesiai važiuojančio motociklininko. Tačiau važiuoti galima tik eismo juostomis, o ne eilėse tarp mašinų.

Aišku, tai Rusija ir pirmoje eilėje asfalto dangos iš viso nėra. Tačiau pranerti tarp mašinų sugalvojęs motociklininkas turėjo būti pasirengęs netikėtai kliūčiai.

Bet motociklininkas per vėlai pastebėjo kliūtį ir priekinio rato stabdį nuspaudė tik prieš pat automobilį. Susidūrimo išvengti nepavyko. Iš klaidų mokomasi, bet kai kuriems dviračių transporto priemonių vairuotojams ji būna paskutinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
tipo kamera prie salmo pritaises?? Idomiai turetu tas registratorius ant salmo atrodyti...

eee

eee portretas
formaliai motociklininkas galėjo važiuoti pirma eismo juosta,nes eismo juostas žymi tokios baltos punktyrinės linijos.kiti automobiliai matyt geranoriškai praleido tą pežo kad pasuktu.kiek gali važiuoti viena juosta autotransporto priemonių viena šalia kitos ,ket turbūt nenurodyta.turbūt su dviratininku dažnas vairuotojas šalia važiavo.nereikia galvoti ,kad taisyklės parašytos tik keturatėms transporto priemonėms.būtu lietuva piečiau dauguma važinėtu motoroleriais,ir nebūtu tokių straipsnių.

Joo

Joo portretas
aš tave matau,o tu mane matai.Pirmumas kojyčių skausmo nesumažins
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių