Apgirtęs Centro seniūnas su tarnybine mašina sukėlė avariją

Centro seniūnas Vytautas Pauliukas penktadienį po darbo valandų su tarnybiniu automobiliu sukėlė avariją. Pirminiais duomenimis, už vairo seniūnas sėdo būdamas neblaivus – nustatytas 0,45 promilės girtumas. Tai patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai.

Į avariją seniūnas pakliuvo Merkinės gatvėje, ties 12 namu. Įvykis užfiksuotas prieš 17 val. V. Pauliukas apgadino vairuotą savivaldybei priklausantį automobilį „Mitsubishi Lancer“. Seniūno darbo valandos oficialiai baigėsi 15.45 val.

Portalo 1kaunodiena.lt žurnalistams pasiteiravus, ar jis sukėlė avariją, prie Kauno apskrities priklausomybės ligų centro sutiktas V. Pauliukas ramiai atsakė: „Ne, nuslydau nuo kelio, ir viskas“.

Ar jis vairavo neblaivus? „Nežinau nieko...  Dabar ateinu pasižiūrėti. Atliksiu tyrimus, viskas bus aišku“, – kalbėjo seniūnas. Jis tikino, jog šiandien alkoholinių nevartojo.

Paminėjus, jog po šio įvykio jis gali netekti seniūno pareigų, V. Pauliukas buvo lakoniškas: „Matysim...“.

Pasak policijos, automobilis apgadintas nežymiai. Avarijos metu, mašina atsitrenkė į kelio atitvarus. Šiuo metu auotmobilis saugomas policijos aikštelėje Kranto alėjoje.

Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis, apie įvykį sužinojęs iš kelių patrulių, sakė nebuvęs labai nustebintas.

„Tam žmogui tikrai ne vieta savivaldybėje. Toks atvejis, kai V. Pauliukas vairuoja neblaivus ir dar tarnybinį automobilį, užfiksuotas pirmą kartą, bet buvo girdėti daug kalbų. O kai atsiranda kalbos, belieka laukti oficialaus užfiksavimo“, – kalbėjo D. Ratkelis.

Apie neblaivaus Centro seniūno sukeltą avariją pranešta ir šiuo metu su žmona Graikijoje atostogaujančiam Kauno merui Andriui Kupčinskui.

„Tai netoleruotina, todėl jis sulauks griežčiausios nuobaudos. Jau anksčiau buvo nusiskundimų jo darbu. Kitą savaitę viską nuspręsime“, – žadėjo meras.

Kauno vadovas neslėpė, kad būta signalų, jog Centro seniūnas, ypač penktadieniais, darbo vietoje būna galimai neblaivus.

„Kalbėjomės su savivaldybės Personalo skyriaus atstovais, buvo žadėta surengti specialų patikrinimą. Bet matyt jo neprireiks“, – sakė A. Kupčinskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

konservatorė

konservatorė portretas
nieko tam buvusiam komunistui nebus ? Nubankrotino '' Inkarą'' , tačiau ir tada komunistai ištraukė sausą ?

AL

AL portretas
Teko matyti šito asmens ranka surašytą prašymą - paradoksalu - seniūnas, o beveik beraštis... :)

nu gi

nu gi portretas
nu gi šis seniūnas labai padėdavo anksčiau tokiam Danukui o po to ir tokiam Fredžiui tai atsakui gal ir jie jam padėtų visgi jie labai gerai bendradarbiavo
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių