Antradienį gesinta 20 gaisrų, dūmais apsinuodijo moteris

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą ugniagesiai šalyje 20 kartų vyko gesinti gaisrų ir atliko 26 gelbėjimo darbus. Žmonių aukų gaisruose išvengta, bet vienas gyventojas buvo traumuotas.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, antradienį, apie 17 val., pranešta, kad Vilniuje, A. Stulginskio gatvėje, iš buto trečiajame daugiabučio aukšte veržiasi dūmai. Atvykę ugniagesiai iš jo išvedė dūmais apsinuodijusią 80-ies moterį ir perdavė ją medikams. Gaisro metu sudegė patefonas, apdegė kambario sienų tapetai, aprūko kitos buto patalpos.

Ankstų antradienio rytą Šiauliuose, Voveriškių gatvėje, atvira liepsna degė automobilis „Mercedes-Benz“. Gaisro metu išdegė jo salonas, nuo karščio išdužo durelių stiklai. O vėlyvą antradienio vakarą Vilniaus rajone, Rudaminos kaime, sudegė automobilis „Opel Frontera“. Gaisrų aplinkybės tiriamos.

Šią parą ugniagesiai gelbėtojai vyko atlikti ne vieną gelbėjimo darbą.

Naktį į trečiadienį, apie pusę dviejų, gautas pranešimas, kad Šiauliuose, Gytarių ir K. Korsako gatvių sankryžoje, į apleisto pastato rūsį įkrito vyras. Panaudoję kopėčias, ugniagesiai iš 3 m gylio duobės ištraukė 58-erių nukentėjusįjį. O antradienį Vilniuje, Pavilnio Sodų 9-ojoje gatvėje, iš dviejų metrų gylio kanalizacijos šulinio vadavo į jį įkritusį keturkojį. Šuo ištrauktas ir perduotas šeimininkei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių