„Žalgiris“ nejaučia didelės įtampos

Šypsenos, juokeliai ir beveik jokios įtampos – tokios nuotaikos į lemiamas Eurolygos rungtynes išvyko Kauno "Žalgiris".

"Jaučiamės tikrai geriau nei spalio pabaigoje ar lapkričio pradžioje. Žaidimas akivaizdžiai pagerėjo, atsirado ir viena kita pergalė, todėl ir krepšininkų nuotaikos visai kitokios. Aišku, svarbu, kad tai netaptų atsipalaidavimu", – vakar vidurdienį Vilniaus oro uoste sakė "Žalgirio" treneris Gintaras Krapikas.

Kauniečiai iš pradžių skrido į Frankfurtą, o vakarop pasieks Barseloną. Būtent Katalonijos sostinėje rytoj 21.45 val. Lietuvos laiku žais lemiamas B grupės rungtynes. Lietuvos čempionams reikės tik pergalės.

"Treneris pabrėžė, kad nesitikėtume, kad "Barcelona" bus atsipalaidavusi, žais viena koja. Šeimininkai mums pergalės nepadovanos, patys turėsime ją iškovoti", – pabrėžė Mantas Kalnietis.

Barselonoje vėl žais lietuviškas "Žalgiris". Į Ispaniją neišvyko kelio skausmus vis dar jaučiantis Lorenas Woodsas, o jį pakeis iš klubo dublerių komandos pakviestas 19-metis 207 cm ūgio Rokas Čepanonis.

"Tai svajonės išsipildymas, – prisipažino naujai iškeptas žalgirietis. – Kad ir kaip būtų keista, šiąnakt miegojau ramiai ir atsikėliau be žadintuvo."

Kaip ir vienas jauniausių komandos draugų, "Žalgirio" žaidėjai įtampos nejaučia. "Neturime ko prarasti", – komandos būseną prieš svarbiausią sezono kovą apibūdino M.Kalnietis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių