„Žalgirio“ treneris J. Plaza: didžiuojuosi savo žaidėjais

Kauno „Žalgirio“ ekipai penktadienį Stambule iškovojus penktąją pergalę Eurolygoje vyriausiasis treneris Joanas Plaza gyrė kauniečių oponentą Stambulo „Anadolu Efes“ klubą bei savo auklėtinius.

„Mums tikrai buvo labai svarbu laimėti Stambule. Prieš mėnesį buvau konferencijoje Ankaroje ir dabar matau, kokį neįtikėtiną progresą Turkija padarė vystant krepšinį šalyje. Dėl šios priežasties buvo ypatingai svarbu įveikti Turkijos klubą. „Anadolu Efes“ komanda yra vienas geriausių šiame Eurolygos sezone. Veikiausiai jie ne tik pasieks „Top 16“ varžybas, bet ir pateks į ketvirtfinalį. Mes būsime kitame etape tik turėdami 6 laimėjimus, taigi dabar esame vos per žingsnį nuo šio tikslo. Žaidimo stilius buvo parankus mums, ypatingai antroje dalyje. Manau, turkams leidome įmesti mažiau taškų nei įprastai, ypatingai ketvirtajame kėlinyje. „Žalgiris“ niekada iki šiol neturėjo keturių pergalių iš eilės, o dabar jau savo sąskaitoje turime penkias. Šią pergalę norėčiau skirti „Žalgirio“ žmonėms. Taip pat didžiuojuosi savo žaidėjais“, – pasakojo specialistas.

„Anadolu Efes“ vyr. treneris Oktay‘us Mahmutis išskyrė gerą žalgiriečių pataikymą iš toli ir kovą dėl atšokusių kamuolių po savo pačių netaiklių metimų.

„Pirmiausia norėčiau pasveikinti „Žalgirį“. Jie aikštelėje žinojo, ko nori ir žaidė taip, kaip norėjo. Rungtynių metu turėjome labai daug pakilimų ir duobių. Kauniečiai puikiai metė iš toli ir kovojo dėl atšokusių kamuolių puolime. Mes metėme skubotus metimus, kurie išbalansavo žaidimą. Kartais per mažai perduodavome kamuolį vieni kitiems. Noriu pasakyti tai, ką sakiau po ketvirtųjų rungtynių: mes turime sukurti savąjį mentalitetą. Nesvarbu žaidi gerai ar blogai, bet turi aikštelėje turėti mentalitetą. Mes kol kas jo neturime. Viskas bus kur kas geriau, kai jį turėsime“, – dėstė turkas.


Šiame straipsnyje: Joanas PlazaKauno Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

ramas

ramas portretas
romka yra teisus - "Kauno savivaldybė papildomai investuos į „Žalgirio" areną Ketvirtadienį posėdžiavusi Kauno miesto taryba nusprendė imti 5,1 milijonų litų ilgalaikę paskolą viešajai infrastruktūrai Nemuno saloje plėtoti ir Kauno miesto inžinerinių statinių projektams parengti ir jiems įgyvendinti. Ši paskola ir su ja susijusios įmokos bus mokamos iš Savivaldybės biudžeto lėšų. Kauno miesto savivaldybės administracijos Viešojo pirkimo komisijos 2011 m. birželio 15 d. posėdyje buvo paskelbta, kad Kauno miesto pramogų ir sporto rūmų su viešąja infrastruktūra Nemuno saloje sklypo teritorijos sutvarkymo statybos darbų pirkimo neskelbiamų derybų būdu laimėjo UAB „Kamesta". Verslininkai pateikė 10 mln. 585 031 tūkst. litų pasiūlymą. Kada tie pažadai bus įvykdyti?"

as

as portretas
Saunuoliai.

šauni

šauni portretas
komanda, treneris ir visi Žalgirio mylėtojai. Labai daug pagyrų nusipelnė žalgiriečiai, kurie būdami blogos savijautos, kovojo iki paskutinio kraujo lašo. Visa komanda, jos administracija ir ypač treneris J.Plaza nusipelnė didžiausios padėkos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių