„Žalgirio“ arenos vadovė – apie komandos ateitį ir tikruosius skaičius

Televizijos laida „Krepšinio pasaulyje“ nufilmavo  išskirtinį interviu su ekonomiste, UAB „Žalgirio arena“ direktore Angele Dementavičiūte.

Sustabdžius Ūkio banko veiklą, sunerimo ne tik indėlininkai, bet ir krepšinio aistruoliai, nes be pagrindinio rėmėjo liko „Žalgirio“ komanda. Kas jai padės? Kodėl Kauno savivaldybės ir tarybos vadovai teigia, kad pernai be 2,9 milijonų (vietoje 5 mln.) litų paramos „Žalgiriui“, komanda dar papildomai gavo ir daugiau kaip 2 milijonus litų koncesinio mokesčio?

A. Dementavičiūtė paaiškino, kad tai yra tik valdininkų pasiteisinimas, jų „spekuliacija“ skaičiais. Pagal koncesijos sutartį, pasirašytą su Savivaldybe, „Žalgirio arena“ rūmų infrastruktūrai jau investavo 24 milijonus litų ir papildomai dar 5 milijonus – statybos defektų šalinimui ir įvairiems arenos įrengimams. Paskolą suteikė Šiaulių bankas, todėl kiekvieną mėnesį iš Kauno savivaldybės gauti 200 tūkstančių litų yra skirti ne „Žalgiriui“, bet paskolos grąžinimui.

Komanda gauna lėšų tik už parduotus bilietus į krepšinio rungtynes. „Žalgirio arena“ neorganizuoja nei varžybų, nei koncertų, todėl pajamų turi tik už patalpų nuomą. Angelė Dementavičiūtė atsako, kodėl iki šiol arenos nepuošia užrašas „Žalgiris“ ir ar šis vardas, kaip ir „Kaunas“, neišnyks iš Eurolygos žemėlapio?



NAUJAUSI KOMENTARAI

algis

algis portretas
manau,kad arenai bus bankrotas,jei Zalgiris isnyks..nezais Eurolygoj

cirkas

cirkas portretas
arenos vadove kompetentinga kalbeti apie komandos ateiti???

kad

kad  portretas
jinai nieko konkretaus apie zalgiri nepasake, ko nori tada? Bet visas schemas paaiskino tirai kompetetingai , kaip ir atskleide kupcinsko pastovu melavima apie viska
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių