Žalgiriečiai vakar atvyko ir įsikūrė Zagrebe

Didžiają antradienio dalį kelionėje praleidę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sėkmingai pasiekė Zagrebą. Kroatijos sostinėje Eurolygos penktojo turo rungtynėse žalgiriečiai šiandien susikaus su „KK Zagreb“ ekipa.

Antradienį ryte krepšininkai rinkosi į „Žalgirio“ areną, kurioje stebėjo komandos trenerių štabo paruoštą varžovų ekipos žaidimo analizę. Po video peržiūros kauniečiai autobusu atvyko į Vilniaus oro uostą. Jame „Žalgiris“ praleido daugiau laiko nei planuota – skrydis į Vieną vėlavo bemaž valandą. Visgi, tai nesujaukė žalgiriečių planų, nes tarpinėje stotelėje buvo pakankamai laiko iki skrydžio į Zagrebą.

Austrijos sostinė komandą pasitiko tirštu rūko sluoksniu, tačiau didesnių problemų nekilo nei

leidžiantis, nei lėktuvui kylant į Zagrebą. Šį miestą žalgiriečiai pasiekė per 50 minučių ir atvykę į viešbutį dar turėjo valandą poilsio. Po jo – vakarinė komandos treniruotė. Dar kartą Zagrebo arenos lankus Lietuvos čempionai išbandys ir trečiadienį ryte.

Nors šiandien Kroatijos čempionų „KK Zagreb“ krepšininkų laukia svarbi dvikova Eurolygoje, mačo išvakarėse visas Zagrebas alsuoja futbolu. Čia atrankos į 2012 m. Europos čempionatą lemiamose rungtynėse kroatai susitinka su Turkijos rinktine. Pirmąją akistatą svečiuose 3:0 laimėjo Kroatija, todėl Zagrebo gyventojai jau yra pasiruošę švęsti pergalę.

Iš oro uosto vykdami į viešbutį žalgiriečiai gatvių reklaminiuose stenduose išvydo ir neseniai Kaune matytų veidų. Kitą dieną po „Žalgirio“ rungtynių Zagrebo arenoje koncertuos amerikiečių dainininkas Lenny Kravitzas, šeštadienį surengęs pasirodymą „Žalgirio“ arenoje.


Šiame straipsnyje: Kauno ŽalgirisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių