VTB Vieningosios lygos finalinis ketvertas - Vilniuje

Gegužės pradžioje Vilniuje grumsis keturi stipriausi VTB lygos klubai. Antradienį susirinkę lygos vadovai sprendė, kur gegužės 2-3 dienomis turėtų vykti finalinis ketvertas: iš dviejų pretendentų - Maskvos ir Vilniaus - buvo pasirinkta Lietuvos sostinė.

Dėl lygos titulo kovos vienas Lietuvos klubas ir trys - iš Rusijos. Vilniaus „Lietuvos rytas“ pirmajame pusfinalyje susitiks su Maskvos CSKA, kitoje poroje susikaus Kazanės „Uniks“ ir Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“.  

Praėjusį sezoną lygoje triumfavo Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities „Chimki“, kurį šį sezoną ketvirtfinalyje eliminavo Vilniaus „Lietuvos rytas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šiaip ar taip

Šiaip ar taip portretas
gera žinia.

mizantropas

mizantropas portretas
kol kas gera žinia, o vėliau gali atsitikti taip, kad kelias į Eurolygą eis per maskvą. O čia jau ruskių teisėjai pasistengs, kaip ne vieną kartą įrodė. Gal lietryčiui toks pokytis ir tinka (jau dabar raudona apranga), bet kitoms Europos šalims tai nėra naudinga. Užtikrinu, jei VTB laimės savo slaptąjį protokolą, tai greitu laiku Europą skrisime tik per maskvą ir jos leidimu.

Felix

Felix portretas
Iš vakarykščio Navikausko interviu : "VTB finalo ketverto metu vyks Rusijos prezidento inauguracija. Ko gero, Maskvoje vyks ir finalinis ketvertas. Situacija tokia, kad VTB lygos prezidentas turėtų dalyvauti finalo ketverte ir apdovanojimų ceremonijoje. Maskvoje tuo metu bus didelė šventė, todėl manau, kad ten vyks ir finalinis ketvertas."
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių