Vilniaus „Sakalai“ pasiryžę įkasti ir favoritams

Į profesionalų vyrų krepšinį pasukusio ir Vilniaus „Sakalų“ vyriausiojo trenerio poziciją užėmusio Kazio Maksvyčio laukia ekstremalus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) startas – kovos su Kauno „Žalgiriu“ ir Vilniaus „Lietuvos rytu“.

„Darbas su vyrais beveik niekuo nesiskiria nuo darbo su jaunimu, skiriasi gal tik kokybė, - šiemet stojęs prie „Sakalų“ vairo teigė Kazys Maksvytis. – Praktiškai darbas toks pats“.

Paklaustas apie debiutą LKL prieš Kauno „Žalgirį“ paklaustas treneris gudriai šyptelėjo. „Nesame įgavę geriausios savo sportinės formos, žinome, kad pirmos dvi rungtynės laukia prieš čempionato favoritus, jau kitą dieną po rungtynių su „Žalgiriu“ laukia kova su „Lietuvos rytu“. Į gyvenimą žiūrime realiai ir suprantame, kad tai nėra mūsų lygio varžovai“,- sakė treneris.

Šioms komandos, pasak trenerio, „Sakalai“ gali pabandyti tik įkasti. „Manau, kad šios rungtynės mums padės dar geriau pasiruošti kovoms su mūsų pagrindiniais varžovais, kuriuos tikrai bandysime įveikti“, - kalbėjo K.Maksvytis.

Klubo sporto direktorius Linas Kvedaravičius komandos treniruotės metu užsiminė, jog šį sezoną „Sakalų“ minimali užduotis – patekti į atkrintamąsias varžybas. „Sunku pasakyti, ar tai yra lengvai įgyvendinama, - tai komentavo K. Maksvytis. – Suprantame, kad kiekviena komanda privalo turėti savo tikslus. Jeigu neturi tikslo laimėti, tai gal ir neverta eiti į aikštelę“.

Pasak trenerio, apie savo siekius klubas nenori garsiai šaukti, tačiau minimalus tikslus visgi išlieka atkrintamosios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žiauru

žiauru portretas
Šioms komandos, pasak trenerio, „Sakalai“ gali pabandyti tik įkasti. Pasak trenerio, apie savo siekius klubas nenori garsiai šaukti, tačiau minimalus tikslus visgi išlieka atkrintamosios. Čia rašė žurnalistas???
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių