Vilniaus dienos taurė - I Diviziono apžvalga

Jau  šią savaitę startuos antrasis „Vilniauslyga.lt“ sezonas – prasidės kovos I ir II Divizionuose.

Nors lyga organizuojama jau antrus metus iš eiles, komandų skaičius padidejo iki 16 komandų, visos komandos buvo išskirstytos i du divizionus: I ir II, komandų pajėgumai itin susistiprėjo. „Vilniauslyga.lt“ pristato 2011-2012 m. Sezone dalyvaujančias komandas.

Trumpa apžvalga

Ferimsta
Praeitų metų čempionai.
Šiais metais jų tikslas yra apginti čempionų vardą ir pagerinti komandinį žaidimą. 2011-2012 sezonui komandos sudėtis pasipildė naujais ir Vilniuje jau žinomais žaidėjais, vienas jų yra Henrikas Šliogeris, žinomas visoms mėgėjų komandoms, kurį stabdyti nebūna lengva nė vienai jų.

Gestas
Praėjusių metų antros vietos laimėtojai.
Šių metų rugsėjo mėnėsį pasaulio pirmenybese, jie apgynė savo čempioniškus vardus ir antrą kartą tapo pasaulio čempionais. „Vilniauslyga.lt“ ir visas mūsų kolektyvas sveikina vkomandą ir linki gero sezono.
Šių metų tikslas yra iškovoti „Vilniauslyga.lt“ nugalėtojų vardus „Vilniaus dienos taurėje“ I – divizione. Šiemet komandą sustiprino keletas jaunų žaidėjų, kurie stengsis pagerinti savo asmeninius rezultatus ir padėti komandai užimti pirmąją vietą čempionate.

Susisiekimo ministerija
Trečios vietos laimėtojai praeitame sezone.
Šiais metais komanda yra užsibrežusi tikslą patekti į „Vilniaus dienos taurės“ – I Diviziono finalą. Komanda išsiskiria tuo, kad turi jaunų ir patyrusių žaidėjų komplektaciją, kuri yra susižaidusi ir sunkiai sustabdoma. Komandos lyderis Mantas Kibildis buvo apdovonotas viso sezono naudingiausio žaidėjo prizu.

Copy1
Copy1 verslo komanda atsinaujino iš pagrindų, iš praėjusių metų liko tik keturi krepšininkai: Jaroslav Vežchovskij, Marius Vaškelis, Andrius Vaitekunas ir Marius Mažeikis. Šiais metais komandą susistprino labai pajėgūs žaidejai ir komanda kelia tikslus užimti kuo aukštesnę vietą reguliariajame sezone bei patekti į finalo ketvertą.

BC KSP
Praėjusį sezoną ši komanda buvo sunkiai nuspėjama. BC KSP komanda galėjo nugaleti pačius stipriausius varžovus ir pralaimėti prieš silpniausius. Naujajį sezoną komanda pradeda nusiteikusi labai rimtai, pradinis tikslas - užimti kuo akštesnę vietą mūsų lygoje. Tačiau turi minčių ir apie galimybę vadintis naujaisiais lygos čempionais!

Gedmira
Praėjusį sezoną ši komanda įrodė, kad kovingumo jiems nestinga ir pergalės troškimas buvo matyti kiekvienose rungtynėse. „GEDMIRA“ yra viena iš nedaugelio lygos komandų, kuri gali kovoti su  visomis komandomis kaip lygūs su lygiais. Šiai komandai lyga pragnuozaja tikrai aukštą vietą reguliariajame sezone, o antrajame etape viskas priklausys nuo komandos užsidegimo ir sėkmės.

Ateitis
Praėjusį sezoną ši komanda buvo viena iš lygos favoričių ir tik II etape pralaimėjo prieš „Copy team“ komandą bei prarado galimybes kovoti dėl apdovanojimų. Ši komanda organizuojama jau ne pirmus metus ir jos tinkamai neįvertinti būtų klaida. Šios komandos pergalės priklauso nuo jų pačių užsidegimo ir pastangų.

Statyba
Mūsų naujajį sezona pradėjo  ir nauja krepšinio komanda su labai žinomu pavadinimu - „STATYBA“, šioje komandoje yra daug jaunų ir perspektyvių žaidėjų. Komanda nusiteikusi siekti aukščiausių apdovanojimų „Vilniaus dienos taurės“ I divizione. Komanda yra labai ambicinga ir kovinga, tai ji įrodė mūsų lygos organizuojamoje taurėje.


Šiame straipsnyje: Vilniaus Lygakrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių