V.Ginevičius keliasi į Panevėžio „Lietkabelį“

34-erių metų Vidas Ginevičius didžiąją savo karjeros dalį vilkėjo Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. Su gimtojo miesto komanda būsimas „Lietkabelio“ krepšininkas laimėjo ir savo pagrindinius titulus - 5 kartus Lietuvos krepšinio lygos (LKL) auksą, Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempiono titulą (2005 m.) ir tapo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Taurės laimėtoju (2007 m.), informuoja Panevėžio klubo svetainė internete.

V.Ginevičius 2004 m. atstovavo Lietuvos krepšinio rinktinei Atėnų olimpinėse žaidynėse, 2005 m. gynė šalies garbę Europos krepšinio čempionate.

Praėjusiame sezone krepšininkas vilkėjo Kėdainių „Kėdainiai-Triobet“ ekipos marškinėlius ir per 19 rungtynių pelnė po 7,7 taško, atkovojo po 2,2 ir perėmė po 1,6 kamuolio bei atliko po 3,6 kamuolio.

„Lietkabelio“ vyriausiasis treneris Gintaras Leonavičius viliasi, kad patyręs žaidėjas bus visapusiškai naudingas ekipai.

„Sutartį su V. Ginevičiumi pasirašėme neatsitiktinai. Komandoje turėsime patyrusį vidurio puolėją latvį Kasparą Ciprusą. Tikimės, kad jo ir V. Ginevičiaus duetas bus stiprus ginklas, o Vido meistriškumas bei patirtis duos daug naudos ir ginantis, ir atakuojant. Net neabejoju, kad naujasis “Lietkabelio„ gynėjas turės ir daug naudingų patarimų jaunesniems ekipos nariams“, - teigė G. Leonavičius.

„Lietkabelis“ 2011-2012 metų sezone liko vienuoliktoje vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nevykelis

nevykelis portretas
o kur jis daugiau tinkamas ......;D

Kelionė

Kelionė portretas
Kėdainiai - Panevėžys, o toliau gal Pasvalys?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių