T.Parkeris: olimpiadoje sužaisime dar geriau

Prancūzijos nacionalinės krepšinio rinktinės įžaidėjas Tonis Parkeris  apibendrindamas Europos krepšinio čempionatą Lietuvoje pareiškė, kad sunkiausia žaisti buvo ketvirtfinalyje.

„Sunkiausias rungtynes sužaidėme ketvirtfinalyje su Graikija. Jautėme didžiulį spaudimą. Šis mačas buvo labai reikšmingas ir todėl, kad 2007-aisias ir 2009- aisias ketvirtfinalyje mes pralaimėjome. Šįkart mes taip pat klupome, tačiau nuo antrojo kėlinio susiėmėme,“- kalbėjo vienas Prancūzijos komandos lyderių.

T.Parkeris taip pat pastebėjo, kad visos varžovų koomandos bandė jį labiau spausti nei kitus komandos draugus. „Europos krepšinio čempionate nėra prastų priešininkų. Visi stengėsi kuo intensyviau mane spausti. Tai sukeldavo man problemų, bet aš išsisukdavau,“- apie rungtynes Lietuvoje kalbėjo T.Parkeris.

NBA žaidžiantis krepšininkas pabrėžė, kad jau nuo vasaros pradžios tikėjo komanda ir užtikrino, kad nuo pat rinktinės treniruočių starto visi turėjo norą laimėti, tačiau kartu pripažino, kad komandai trūko patirties rungtyniaujant tokiuose turnyruose. „Svarbu išsaugoti šį norą iki olimpiados, kuri visiems mums buvo svajonė. Kitąmet tikiuosi komanda sužais dar geriau,“- savo svajonėmis pasidalijo T.Parkeris.

„Turime toliau tęsti pradėtą darbą,- kalbėjo įžaidėjas.- Visi žaidėjai savo klubuose turi stengtis išlaikyti kuo geresnę formą,“- tęsė jis.

„Palaikymas jautėsi net ir Lietuvoje. Man skambino draugai, pasakojo apie tai, kad Prancūzijoje komandą labai palaiko. Manau, kad sidabro medaliai puikus prancūziško krepšinio pasiekimas. Manau, šalis mumis didžiuojasi. Mes esame tikrai laimingi,“- grįžęs į Prancūziją kalbėjo T.Parkeris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių