Susidomėjimas Kauno „Žalgirio“ sezono abonementais neatslūgsta

Artėjančio Europos čempionato nuotaikomis alsuojantys aistruoliai nepamiršta ir klubinio krepšinio – į naujojo sezono Kauno „Žalgirio“ rungtynes sirgaliai jau įsigijo daugiau nei 4000 abonementų. Sulaukus didelio susidomėjimo į prekybą buvo paleisti papildomi abonementai geriausiose „Žalgirio“ arenos vietose.

Per pirmąjį abonementų prekybos mėnesį paklausiausi buvo pirmajame arenos aukšte šalia centrinių tribūnų esantys sektoriai.

„Tokia paklausa nustebino tik iš dalies, - sako Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. - Kadangi persikeliame į naująją areną, o ir abonementai šiemet atpigo 50 proc., tokio antplūdžio buvo galima tikėtis. Norint suteikti gerbėjams kuo didesnę pasirinkimo galimybę buvo nuspręsta į prekybą paleisti ir daugiau abonementų, nors galbūt daugiau pajamų būtų gauta į tas vietas parduodant bilietus.“

Įsigiję 2011-2012 m. sezono abonementus krepšinio sirgaliai turės progą Kaune išvysti žalgiriečių dvikovas su Eurolygos čempionais Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais ar amžinais varžovais – Maskvos CSKA. Mačai su Eurolygos ekipomis įvyks ne tik šiose pirmenybėse, bet ir VTB Vieningosios lygos čempionate, kur Lietuvos čempionų laukia susitikimai su Maskvos srities „Khimki“ ir Kazanės „Unics“ komandomis.

Iš viso aistruoliai galės išvysti daugiau nei 30 „Žalgirio“ rungtynių Eurolygos, VTB Vieningosios lygos ir LKL turnyruose. Jei kauniečiai 19-ą kartą iš eilės pateks į LKL finalą, abonementų savininkams nereikės įsigyti papildomų bilietų į finalo serijos varžybas.
Geriausių sąlygų „Žalgirio“ arenoje gali tikėtis Arenos klubo abonementus įsigiję gerbėjai. Jų laukia ne tik asmeninės kėdės centrinėse tribūnose, bet ir atskiras VIP įėjimas, baras, rūkomasis uždaroje Arenos klubo zonoje. Pasirinkdami „Žalgirio“ arenos Auksinį arenos klubo renginių abonementą žiūrovai taip pat turės pirmenybę į savo vietą nusipirkti pigiausią neakcijinį bilietą į visus arenoje vyksiančius renginius. Oranžinis arenos klubo sporto abonementas garantuos tokią pačią galimybę sporto renginiuose.


Nepaisant to, kad šiemet „Žalgirio“ sezono abonementai yra ženkliai pigesni nei praėjusiais metais, net kelioms gerbėjų grupėms yra taikomos įvairios nuolaidos. Į atitinkamus sektorius Žalgirio Klubo nariai ir vaikai iki 18 metų abonementus gali įsigyti su 50 proc. nuolaida, moksleiviai, studentai ir senjorai – su 30 proc. nuolaida. 2010-2011 m. sezono abonementų turėtojams suteikiama 15 proc. nuolaida. Pateikiant vardinę Ūkio banko Maestro Žalgiris kortelę abonementams taip pat sutaupoma 10 proc.


Tiek Arenos klubo, tiek „Žalgirio“ sezono abonementų prekyba vyksta „Žalgirio“ kasoje „Kauno Akropolyje“ (II aukšte, „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvėje, darbo laikas: darbo dienomis 12.00-19.00 val.). Abonementus taip pat galima įsigyti ir internetu.


Daugiau informacijos www.zalgiris.lt (http://www.zalgiris.lt/LT/bilietai), tel. (8 37) 45 24 59.


Šiame straipsnyje: Žalgirisabonentaikrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Na štai, Rytas giriasi šiemet pardavę 3 kart daugiau abonementų (ne pilnus 2 tūkst>), nors Vilnius yra didesnis miestas, Kaunas įrodo, kad yra krepšinio sostinė. Visi svarstė ar iš viso Lietuvoje pasiteisins tokia milžiniška arena, o štai jau vos ne trečdalis vietų pqarduota abonementais. Tai leidžia tikėti, kad ir palaikymas, lyginant su Hale, turėtų ne tik nesuprastėti, bet ir pagerėti. Sėkmės Žalgiriui.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių