Rusijos žiniasklaida: „Lietuvos rytas“ Eurolygoje kelia gailestį

„Lietuvos rytas“ paskubėjo atleisdamas Aleksandrą Džikičių“, – taip vilniečiams skirtą straipsnio dalį pavadino Rusijos sporto portalo Championat.ru apžvalgininkas.

Dmitrijus Gerčikovas savo kassavaitinėje apžvalgoje apie įvykius Eurolygoje šį kartą savo žvilgsnį nukreipė į vos vieną pergalę pirmajame rate pasiekusį „Lietuvos rytą“. Straipsnio autoriaus nuomone, atleidę A.Džikičių Lietuvos vicečempionai prarado žaidimo drausmę, kurios dabar ypatingai stinga vadovaujant Dariui Maskoliūnui.

„Lietuvos klubas šiuo metu nekelia kitokių jausmų nei gailestį. Dar neseniai vilniečiai Eurolygoje sugebėdavo patiesti grandus ir demonstruodavo akiai patrauklų žaidimą, o dabar viskas yra atvirkščiai. Valančiūną ir legionierius „Lietuvos rytas“ pakeitė žaidėjais, kurie turi lėtą krepšinio mąstymą. Dabar visa komanda atrodo tarsi krepšininkas, turintis viršsvorį ir praradęs pasitikėjimą savimi.

Atleidę Aleksandrą Džikičių vilniečiai pametė svarbiausią turėtą dalyką – puikų žaidybinį planą, kurio laikydavosi net ir sunkiose situacijose. Disciplinuotas žaidimas puolime ir gynyboje buvo „Lietuvos ryto“ stiprybė. Vadovaujant Dariui Maskoliūnui vilniečiai žaidžia nedrausmingai ir kiekvienas žaidėjas užsiima savo sugalvota veikla. To puikiausias atspindys buvo mačas su „Bešiktaš“, – rašoma apžvalgoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arturas

arturas portretas
Na tie vyrai, lai neuzpyksta, taciau:Brazys, Krapikas, Maskoliunas-tikrai treneriai su...ini-jie niekad neturejo savo sugalvotu taktiku-tesdavo buvusiu trneriu arba skolindavosi is kitu komandu...dabar i LR komanda baisu ziureti. Galbut Maskoliunui reiketu pagalvoti apie Stombergo lygio (trenerio-ranksluosciu padavejas) pagalba komandai?

Jonas

Jonas portretas
Man gaila Maskvos CK, nes paskubejo atleisti Kazlauska ir per atsitiktinuma negavo nuo Lietrycio uz ka Dzikiciui buvo parodyta i duris.

taip taip

taip taip portretas
ir as ta jausma pajutau. Net eme nebedziuginti nuolatiniai ju pralaimejimai :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių