Rinktinės stovyklą palieka T.Klimavičius ir M.Kuzminskas

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų gretos mažėja. Vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra atsisakė dviejų pretendentų.

Šią vasarą nacionalinei komandai daugiau nebepadės Tadas Klimavičius ir Mindaugas Kuzminskas.

K.Kemzūra argumentavo savo sprendimą tiek vieno, tiek kito krepšininko atžvilgiu.

„Apgailestauju, kad negalėjau suteikti šanso Klimavičiui. Bet noriu jam padėkoti – jis dirbo nuoširdžiai, padėjo treniruotėse. Galbūt šiai dienai jo pozicijoje yra stipresnių žaidėjų, bet aš tikiu Tadu – jis gali sėkmingai rungtyniauti“, - apie T.Klimavičių pasakojo Lietuvos rinktinės treneris.

Situaciją su M.Kuzminsku K.Kemzūra apibendrino taip: „Nuo stovyklos Druskininkuose pradžios, Mindaugas padarė labai didelę pažangą. Sutikime, kad jis neblogai atrodė abejose draugiškose rungtynėse. Galbūt jam dar ne viskas gaunasi, galbūt jis kiek neryžtingas, bet lyginant su pradžia, džiugu. Vis dėlto pasitarę su treneriais nusprendėme, kad šioje pozicijoje turime pakankamai gerų žaidėjų. Mindaugui dabar sudėtinga konkuruoti su minėtais krepšininkais. Turime atsiminti ir tai, kad Kleiza taip pat galės žaisti trečiu numeriu.“ 

Rinktinės kandidatai: Mantas Kalnietis, Šarūnas Jasikevičius, Adas Juškevičius, Tomas Delininkaitis, Martynas Pocius, Rimantas Kaukėnas, Deividas Dulkys, Simas Jasaitis, Jonas Mačiulis, Linas Kleiza, Mindaugas Kuzminskas, Paulius Jankūnas, Darius Songaila, Tadas Klimavičius, Robertas Javtokas, Antanas Kavaliauskas, Jonas Valančiūnas.

Birželio 20-29 dienomis lietuviai pasiruošimą olimpinei atrankai tęs Hjustone. Primename, kad kelialapių į olimpiadą dalybos Karakase spręsis liepos 2-8 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Garasts

 Garasts portretas
kam tokia gausybe patareju prisiplake prie rinktines-sedi su popieriaus lapais rankose ant atsarginiu suolo, ir vaizduoja dirbancius.Nu pakeliaus uz zmoniu pinigi po pasauli,padykines toji shutve.Rinktine i olimpijada visviena -NEPATEKS.

A-B-C

A-B-C portretas
Sportas- sunki veikla, o sportininkai kaip prekė: keičiami, perkami, parduodami.

kazkaip

kazkaip portretas
kazkaip dulkys neparodo to,ka apie ji pripaiste gazietos...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių