Prieš išvykdamas I. Jaaberas grąžino „Žalgiriui“ uždirbtus pinigus

Kauno „Žalgirio“ komandą netikėtai palikti nusprendęs Ibrahimas Jaaberas vakar jau nepasirodė „Žalgirio“ arenoje. Nepaisant šios netekties, žalgiriečiai sužaidė puikias rungtynes ir 92:56 sutriuškino Berlyno ALBA komandą.

Nors po netikėto legionieriaus apsisprendimo Lietuvos ir užsienio žiniasklaidoje pasirodė įvairiausių gandų, kad I.Jaaberas galėjo pasitraukti ir dėl vėluojančių atlyginimų, šiuos išvedžiojimu paneigė pats krepšininkas.

I.Jaaberas susisiekė su klubo vadovybe ir, suprasdamas, kad pridarė ekipai neplanuotų rūpesčių, nusprendė grąžinti klubui visus šį sezoną „Žalgiryje“ uždirbtus pinigus. Sutartį su amerikiečiu žalgiriečiai pasirašė spalio viduryje. Jo kontraktas galiojo iki šio sezono pabaigos.

„Ibrahimas buvo vienintelis žaidėjas, kuris niekada neklausdavo, ar jam sumokėtas atlyginimas. Priimdamas tokį sprendimą jis pareiškė, kad nebus jokių finansinių nesklandumų iš jo pusės. Jam pinigai nėra svarbiausias dalykas. Šis žmogus buvo išskirtinis tuo, kad jis visuomet buvo pavyzdingas, tvarkingas, ypatingą dėmesį skyrė poilsiui, niekada nevėlavo į treniruotes, visada atliko tai, ko iš jo iš jo reikalavo treneris, nekėlė jokių pretenzijų, konfliktų“, – apie I. Jaabero pasitraukimą kalbėjo „Žalgirio“ sporto direktorius Vitoldas Masalskis.

I. Jaaberas iš Kauno planuoja vykti į savo namus JAV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nenustebciau...

nenustebciau... portretas
grazino pinigus, gaus paleidziamaji rasta is zalgirio ir nenustebsiu jei jau netrukus isgirsime jog zaidzia kuriame nors turtingesniame nei zalgiris klube. Kazkaip netikiu, kad cia del religiniu isitikinimu jo toks staigus apsisprendimas isvykti...juk visame pasaulyje per krepsinio varzybu pertrauka vyksta sokeju pasirodymai, o alkoholio ar lazybu bendroviu logo ant marskineliu tai irgi ne kazkoks atradimas atvykus zaisti i LT...vaikiskas pasiteisinimas norint pabegti gavus finansiskai geresni pasiulyma ir tiek.

suprantu

suprantu portretas
Tokio kuris saziningai atlieka savo darba Lietuvos darbdavivi labai bijo.

oo

oo portretas
o gal jis jų ir nebuvo gavęs...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių