Premjeras: Europos čempionatas vyksta sklandžiai

Europos vyrų krepšinio čempionatas Lietuvoje organizacine prasme vyksta sklandžiai, o puikų komandinį žaidimą trečiadienį pademonstravusi Lietuvos komanda jame gali daug pasiekti, ketvirtadienį sakė premjeras Andrius Kubilius.

„Čempionatas iki šiol organizacine prasme vyksta tikrai labai neblogai. Galiu pasidžiaugti, kad mūsų bendradarbiavimas su pagrindiniais čempionato organizatoriais per visą pasirengimo laiką buvo puikus“, - Žinių radijui sakė premjeras.

Po trečiadienį iškovotos įspūdingos pergalės prieš Serbiją rezultatu 100-90 ministras pirmininkas pirmiausia atkreipė dėmesį į puikų komandinį žaidimą.

„Norisi pasidžiaugti ir pasveikinti komandą už puikų komandinį žaidimą. Jeigu taip seksis žaisti ir toliau, tai galime labai daug pasiekti“, - kalbėjo A.Kubilius.

Įveikusi Serbiją Lietuvos komanda žengė svarbų žingsnį ketvirtfinalio link. Penktadienį Europos čempionate Lietuva susitiks su Prancūzija, kuri iki šiol nepatyrė nė vieno pralaimėjimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

qqq

qqq portretas
O tu asile savo komandos ziurek,kad jus nors per nago juodyma tiek dirbtumet,kiek krepsininkai,tai Lietuva KLESTETU. Jis matai mato........apsisikes laborantas.

kaunietis x

kaunietis x portretas
lope tu, čia tai jau ne tavo nuopelnas, jegu būtum prikišęs nagus tai čempionatas būtų patyręs fiasko, kaip fiasko patyrė Lietuva ąsilo vadovaujamai.

ssklandis

ssklandis portretas
ne yo nuopelnas!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių