P. Jankūnas: tikrai buvome stipresni už „KK Zagreb“

Kauno “Žalgirio” krepšininkai po pralaimėjimo Eurolygos turnyre “KK Zagreb” tiesiogine to žodžio prasme užstrigo Kroatijoje. Lėktuvo reisas, kuriuo krepšininkai turėjo nusigauti iki Vienos dėl prastų oro sąlygų atidėtas.

Krepšininkams greičiausiai teks nakvoti Vienos oro uosto, kurį jie pasiek tiks ketvirtadienio pavakarę, viešbutyje, o tik penktadienio rytą pakilti lėktuvu, skraidinančiu į Vilnių. Tai sujauks visą “Žalgirio” dienotvarkę, kadangi jau šeštadienį komanda turi išskristi į Kazanę, kur sekmadienį susitiks su vietos “Unics”.

Apie Eurolygos rungtynes su komandos kapitonu Pauliumi Jankūnu, kuris sužibėjo pelnęs 24 taškus ir atkovojęs 11 atšokusių kamuolių, teko kalbėtis telefonu.

- Ko pritrūko iki pergalės Zagrebe?

- Paprasčiausiai nesugebėjome įvykdyti žaidybinio plano. Buvome suplanavę žaisti agresyviai ir greitai, tačiau to įgyvendinti nepavyko. Tai pagrindinė pralaimėjimo priežastis.

- Kas sutrukdė tą planą įvykdyti?

- Sunku dabar pasakyti, patys buvome ne tokie, kokie turime būti. Tiesiog nesužaidėme. Tikrai esame stipresnė komanda už „KK Zagreb“, tačiau puikiai suprantame, kad tai reikia įrodyti aikštelėje, o ne kalbomis.

- Kokios komandos nuotaikos po pralaimėjimo?

- Kol kas mums sunku, kai pralaimi prieš tikrai įveikiamą komandą kitaip ir negali būti. Sunku, bet žiūrime į priekį. Pasikalbėjome su vaikinais ir padarėme vieną išvadą – pralaimėjome rungtynes, kurių negalėjome pralaimėti, tačiau žinome, kad esame patys dėl to kalti.

- Daugelis ekspertų nustebo puikiu tavo žaidimu.

- Tai nebuvo stebuklas, paprasčiausiai keletą rungtynių nesužaidžiau gerai. Prieš rungtynes su „KK Zagreb“ sugebėjau nusiteikti ir atrasti savyje motyvacijos, pasakiau sau, kad pagaliau reikia sužaisti ir padėti komandai. Iki tol tikrai nerodžiau gerų rezultatų, todėl stengiausi daugiau dirbti per treniruotes. Savo asmeniniu rezultatu džiaugčiausi labiau, jei komanda būtų laimėjusi.

- Jau kuris laikas nepavyksta komandai atrasti savo žaidimo. Ar svarstei, kokios gali būti to priežastys?

- Jeigu atvirai, nežinau, aks yra blogai. Reikia dirbti, kad sportinė forma tik gerėtų ir atsirastų tarpusavio vienas kito supratimas. Suprantu, kad turime kuo greičiau pradėti demonstruoti gerą žaidimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žaias

Žaias portretas
Ga-ga-ga.

Jankunai

Jankunai portretas
Ju esate silpniausi is silpniausiu visoje Eurolygoje. Stebint Jusu komandos zaidima, tuo negalima suabejoti.

edma

edma portretas
Taip ir turi buti! Lepina jus Kauno valdininkai,i kitas sporto sakas nusispjaudami,....todel likimas ir baudzia,ir tai manau yra teisinga.Pasirinkote tokia specialybe, todel ir uzdirbkite is jos ,o ne nasarom is visu kaunieciu gyvenkit.Turite savininka,sirgalius lai jie ir remia!!!....
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių