LKL aistros pirmiausia užvirs Klaipėdos arenoje

 

 

Tikriems krepšinio sirgaliams po Europos čempionato atsipūsti neleis prasidedančios Lietuvos krepšinio lygos (LKL) reguliariojo sezono varžybos. Spalio 1 dieną uostamiesčio Klaipėdos arenoje vyksiančiame čempionato atidaryme susitiks Klaipėdos „Neptūnas“ ir Panevėžio „Techasas“.

Artėjančio reguliariojo LKL sezono varžybose iš viso susirungs 12 Lietuvos miestų komandų. Iš 22 rungtynių, kuriose sužais Klaipėdos krepšinio klubas „Neptūnas“, 11 bus galima stebėti Klaipėdos arenoje.

„Neseniai pasibaigęs Europos krepšinio čempionatas rimtiems krepšinio sirgaliams anaiptol nežymi finišo tiesiosios - jų laukia naujos LKL kovos. Nemaža dalis iki pavasario truksiančių nacionalinės lygos rungtynių įvyks Klaipėdos arenoje, todėl tikimės, jog čia palaikyti gimtojo miesto komandos susirinks ne tik klaipėdiečiai, bet ir kitų miestų gyventojai“, – sako Klaipėdos areną valdančios bendrovės direktorė Jolita Krickė.

Anot jos, prieš Europos čempionatą draugiškų varžybų metu Lietuvos krepšinio rinktinės vyrai jau turėjo progą išbandyti naujosios arenos parketą - dabar tai pagaliau galės padaryti ir kitų Lietuvos komandų krepšininkai.

Klaipėdoje prasidedantis 2011-2012 m. LKL čempionatas, kaip teigia „Neptūno“ direktorius Osvaldas Kurauskas, svarbus ne tik visam Klaipėdos miestui, bet ir atsinaujinusiai „Neptūno“ komandai.

„Šis čempionatas mums ypač svarbus, nes pirmąsias jo rungtynes pirmą kartą žaisime naujoje savo miesto arenoje. Tikimės, jog puikus komandos pasiruošimas, Klaipėdos arenos sienos ir sirgaliai padės mums laimėti“, - sako jis.

Jo teigimu, „Neptūno“ kovingumą, susitelkimą ir puikią komandos vidinę atmosferą atskleidžia ir iš septynių sužaistų jau laimėtos penkios draugiškos varžybos.

LKL čempionato atidaryme krepšinio sirgalių laukia ne tik „Neptūno“ ir „Techaso“ dvikova, bet ir Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblio „Žuvėdra”, šokių kolektyvo „Leader Dance” pasirodymai.

Į arenoje vyksiančius „Neptūno“ susitikimus su kitomis komandomis galima įsigyti ne tik bilietus, bet ir abonementus. Jų savininkai turės galimybę aplankyti ne mažiau nei 20 sezono varžybų, kuriose žais Klaipėdos krepšinio klubas. Prekyba vykdoma „Bilietai LT“ Klaipėdos arenos kasoje ir elektroninėje bilietų parduotuvėje www.bilietai.lt.

Šių metų vasarą uostamiestyje duris atvėrusi universali arena priklausomai nuo renginio tipo talpina nuo 1800 iki beveik 7000 žiūrovų. Per pirmąjį sezoną arenoje planuojama surengti ne mažiau nei 60 renginių, iš kurių pusę sudarys užsienio atlikėjų ir grupių pasirodymai, kiek daugiau nei trečdalį – sporto renginiai, likusią dalį – vietinių atlikėjų pasirodymai ir Klaipėdos savivaldybės renginiai.


Šiame straipsnyje: LKLKlaipėdos arenakrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių