Lietuviams paskirta daugiau bilietų į olimpinį krepšinio turnyrą

Trečiadienio vakarą Londono olimpinių žaidynių organizatorius (LOCOG) informavo apie patvirtintą maksimalią papildomų bilietų kvotą. Lietuvai papildomai skirta 80 bilietų komplektų į šalies rinktinės grupės varžybas.

LOCOG komitetas yra numatęs atskirą programą, pagal kurią šalims, kurių komandos patenka į olimpines žaidynes, skiriama papildoma bilietų kvota.

Lietuvai skiriami papildomi 80 bilietų komplektų į atrankines grupės rungtynes. Vieną bilietų komplektą sudaro penki bilietai į grupės varžybas.

LOCOG įsipareigojo ir patvirtino, kad šaliai patekus į ketvirtfinalį, pusfinalį ir finalą bus papildomai skirta po 120 bilietų, tačiau Lietuvai nepatekus į kitą varžybų etapą, remiantis programos taisyklėmis, papildomų rezervuotų ir apmokėtų bilietų organizatoriai nebeskirs.

Pagal išankstinę bilietų kvotą Lietuvos rinkai buvo skirti 1244 bilietai. 1116 bilietų buvo paskirstyti ir parduoti jau 2011 m. pradžioje sporto organizacijų atstovams, tvirtinant Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui. 128 bilietai parduoti Lietuvos sirgaliams, kuriuos įsigijo arba užsakė 30 asmenų. Parduotų bilietų skaičius žmogui svyravo vidutiniškai nuo 3 iki 6 bilietų.

Didžioji dalis Lietuvos sirgaliams ir sporto organizacijoms skirtų išankstinių bilietų jau pasiekė šeimininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bus dar

Bus dar portretas
Ramiakas, bus dar daugiau tų bilietų. Normalioje Vakarų Europoje tuo krepšiniu niekas nesidomi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių