Krepšinio entuziastams – Seimo vadovo taurė

Siekiant užimti jaunus žmones bei skatinti juos gyventi sveikai, Kaune šeštadienį surengtas krepšinio turnyras 3x3. Nugalėtojams atiteks Seimo pirmininko Vydo Gedvilo įsteiga taurė.

Sporto renginį Lietuvos sporto universiteto krepšinipo salėje suorganizavo Jaunimo organizacija DARBAS. Išmėginti jėgas turnyre buvo kviečiami visi neabejingieji krepšiniui. Turnyre užsiregistravo 16 vaikinų ir 4 merginų komandos, iš viso – 80 žaidėjų.

Į renginio atidarymą atvyko ir pagrindinis jo rėmėjas Seimo pirmininkas V.Gedvilas. Lietuvos sporto universitete jis jaučiasi tarsi namuose, nes pats yra baigęs šią aukštąją mokyklą, joje dirbo. Be to, V.Gedvilas yra treniravęs ne vieną krepšinio komandą. Tiesa, šį kartą Seimo vadovas krepšinio aikštelėje ilgai neužsibuvo ir nedalijo žaidėjams patarimų.

Oficialiai sveikindamas susirinkusiuosius, V.Gedvilas akcentavo, kad turnyras vyksta istorinėje salėje, kurioje buvo išugdyta daug garsių šalies sportininkų. Pasak parlamento vadovo, sportas yra vienas svarbiausių dalykų gyvenime ir jis pats jam neabejingas.

Atsidėkodama už paramą renginiui Jaunimo organizacija DARBAS įteikė V.Gedvilui simbolinį raktą. Minėtos organizacijos mokymo vadovas Mindaugas Ašmenskas pasakojo, kad krepišnio turnyras 3x3 jaunimui iš šalies surengtas pirmą kartą. Taip siekiama paskatinti jaunus žmones sportuoti, rinktis sveiką gyvenimo būdą.

Jaunimo organizacija DARBAS susikūrė 2003-ųjų pabaigoje ir šiuo metu veikia 60-yje Lietuvos savivaldybių, turi 62 skyrius bei vienija virš 3000 narių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

fui

fui portretas
ir cia kvepia darbo partija...Spaliukai rodo demesi...

Dalyvis

Dalyvis portretas
Labai graži jaunimo iniciatyva , šaunuoliai :)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių