Krepšinio aistruoliai dėl savo dievaičių siaubia bilietų kasas

Olimpinių žaidynių atrankos turnyrui besirengianti Lietuvos rinktinė prieš skrydį per Atlantą Lietuvoje sužais vos dvejas kontrolines rungtynes. Jau ateinantį šeštadienį Klaipėdos „Švyturio“ arenoje mūsiškiai išbandys jėgas su makedonais, o sekmadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje susigrums su graikais.

„Būtent Makedonijos rinktinė užkirto kelią mūsiškiams į “EuroBasket 2011„ pusfinalį, todėl susidomėjimas nauja komandų akistata yra milžiniškas. Didžioji dalis bilietų į rungtynes buvo išparduota labai greitai, dabar prekyboje yra likę mažiau nei 100 paskutinių bilietų“, sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Lietuvos ir Makedonijos rinktinių mačas uostamiestyje prasidės 17 val., bilietus į rungtynes platina bilietai.lt.

Makedonijos krepšininkai į Lietuvą atskrido dar antradienį ir jau treniruojasi mūsų šalyje. Šiandien jie 18.30 val. Kauno sporto halėje išmėgins jėgas su Rusijos rinktine. Makedonijos ir Rusijos rinktinių žvaigždes legendinėje arenoje aistruoliai gali išvysti už simbolinę kainą bilietai kainuoja tik 5 litus (įskaitant mokesčius), jais prekiauja „Tiketa“.

Šeštadienį 19.30 val. Kauno sporto halėje dar susitiks Rusijos ir Graikijos rinktinės.

Graikijos rinktinė yra komanda, su kuria mūsiškiai užbaigė 2011-ųjų Europos čempionatą. Per mačą dėl 5-osios vietos lietuviai palaužė graikus 73:69. Sekmadienį 19.30 val. komandos „Žalgirio“ arenoje susitiks dar kartą. Į Lietuvą Graikijos krepšininkai atskris penktadienį.

„Šis mačas bus paskutinė galimybė išvysti Lietuvos rinktinę mūsų šalyje prieš kelionę į Hjustoną, todėl suprantama, kad aistruoliai labai domisi ir juo“, pasakojo M. Balčiūnas.

Pigiausia bilietai į Lietuvos rinktinės išlydėtuvių mačą „Tiketoje“ kainuoja 26 litus, „EuroBasket 2011“ fanų klubo nariams dar taikoma 20 proc. nuolaida.

Lietuvos vyrų rinktinė šiuo metu treniruojasi Palangoje. Komandos treniruotėse prakaitą lieja 14 krepšininkų: Mantas Kalnietis, Šarūnas Jasikevičius, Adas Juškevičius, Tomas Delininkaitis, Deividas Dulkys, Simas Jasaitis, Linas Kleiza, Mindaugas Kuzminskas, Paulius Jankūnas, Darius Songaila, Tadas Klimavičius, Robertas Javtokas, Antanas Kavaliauskas ir Jonas Valančiūnas. Vėliau prie rinktinės dar prisijungs Rimantas Kaukėnas, Jonas Mačiulis ir Martynas Pocius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių