K.Kemzūra: A.Kavaliauskas po truputį turėtų įsivažiuoti

Lietuvos rinktinės vyr. treneris Kęstutis Kemzūra liko patenkintas savo auklėtinių žaidimu rungtynėse prieš Islandijos komandą. Nors strategas tikino matęs klaidelių, dvikovą su gerokai silpnesniais islandais K.Kemzūra vertino teigiamai.

„Dėkoju varžovams, kad jie atvažiavo. Jie tik pradžioje savo pasirengimo etapo. Mes meistriškumu lenkiame juos, bet geri momentai buvo tai, kad nesugadinome šventės, vyrai parodė tinkamą nusiteikimą. Neblogai gavosi išskyrus antrą kėlinuką, kada leidome sau atsipalaiduot ir pradėjome daryti klaidų bei leidome varžovams laimėti tą atkarpą. Toliau buvo aišku, bet mes stengiamės atsipalaiduoti. Tokia gera nuotaika buvo, daug sveikinimų. Rytoj mes ilsimės, renkamės poryt dvi treniruotės, tuomet penktadienį skrendame į Londoną“, - po mačo teigė K.kemzūra.

- Kokią naudą davė šios rungtynės?

- Kad ir koks būtų varžovas, reikia apsiginti vienas prieš vieną. Sprendėme savo užduotis. Nors buvo ir lengviau, bet kiekvienas turi užduotis kalbėti, padaryti tam tikrus derinius. Reikėjo žaisti greitai, palaikyti gerą tempą.

- Kaip sužaidė Antanas Kavaliauskas?

- Matėte, kad visai neblogai. Treniruotėse jis atrodo neblogai. Prieš Rusiją jis jaudinosi, galėjo geriau sužaisti, bet pralaužė tuos ledus ir neblogai įsijungė. Manau, kad gali padėti. Sakiau, kad nėra tiek svarbu jo taškai, bet darbas gynyboje, padaryti tinkamas pražangas, atkovoti kamuolį. Taškai įkris ar ne, bet reikia geras užtvaras pastatyti. Po truputį turėtų įsivažiuoti. Kai silpnesnis varžovas, lengviau įeiti į tą žaidimą. Visai neblogai taip gavosi.

- Kodėl Linas Kleiza pasiprašė keitimo?

- Kažkas ten su koja jam buvo ir nutarėme nerizikuoti, pasaugoti jį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesamone

nesamone portretas
...dar reikejo Mongolijos rinktine pasikviesti

KAZkas

KAZkas  portretas
jo kur gi ne isivaziuoja kai zaidzia su 10meciais kokiais
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių