Kauno „Žalgiris“ kviečia domėtis žurnalistika

Praėjusį sezoną startavęs projektas moksleiviams „Jaunieji „Žalgirio“ žurnalistai“ tęsia savo veiklą. Kauno „Žalgiris“ kviečia aktyvius moksleivius prisijungti prie šios iniciatyvos ir tapti „Žalgirio“ žurnalistais savo mokyklose.

Daugiau nei metus gyvuojančio projekto dalyviai – moksleiviai iš visos Lietuvos mokyklų turi galimybę stebėti rungtynes, dalyvauti spaudos konferencijose, imti interviu iš žaidėjų, trenerių ar kitų su „Žalgiriu“ susijusių asmenų. Rengiamų susitikimų metu moksleiviai susitinka ir semiasi patirties iš įvairių sporto žurnalistikoje dirbančių asmenų. Jaunieji žurnalistai praėjusį sezoną turėjo galimybę pabendrauti su Vidu Mačiuliu, Saulium Nalivaika, Robertu Dačkumi ir kitais įdomiais pašnekovais.

Jaunųjų žurnalistų straipsniai pasirodydavo ne tik oficialioje Kauno „Žalgirio“ interneto svetainėje, bet buvo publikuojami ir didžiuosiuose šalies naujienų portaluose.

Jaunaisiais „Žalgirio“ žurnalistais gali tapti visi vyresnių klasių moksleiviai, besimokantys Lietuvos mokyklose. Taigi visus, kurie rašo arba nori rašyti į mokyklos laikraštį, sienlaikraštį ar interneto svetainę, domisi krepšiniu ir nori iš arčiau susipažinti su žalgiriečiais, patirti naujų iššūkių, ateityje ketina tapti žurnalistu ar žurnaliste, kviečiame prisijungti prie šio projekto.

Susidomėję moksleiviai turėtų atsiųsti laišką el. paštu info@zalgiris.lt. Jame būsimieji žurnalistai turėtų:

1. Prisistatyti, parašydami savo vardą, pavardę, amžių, telefoną ir el. pašto adresą.

2. Papasakoti apie savo mokyklą, nurodydami jos pavadinimą, taip pat parašydami, ar mokykloje leidžiamas laikraštis, o gal moksleiviai rašo į interneto svetainę.

3. Įvardinti 3 dalykus, kuriuos žino apie „Žalgirį“.

4. Atsakyti, ar yra rašęs (rašiusi) straipsnius anksčiau.


Šiame straipsnyje: Kauno Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių