Kaune prasideda LKF DnB NORD taurės turnyras

Tik vakar Lietuvoje baigėsi 2011 metų Europos vyrų krepšinio čempionatas, o jau šiandien laikinosios sostinės krepšinio gerbėjai gali apsilankyti prasidedančiame 2011—2012 metų LKF DnB NORD taurės turnyre.

21 val. „Kauno energijos“ sporto salėje (Raudondvario pl. 84) jėgas išmėgins pirmieji atrankos etapo 1 turo dalyviai — Kauno „Forto Amicus” ir Kauno „Voluktė”.

Per šį mačą kauniečiai išvys visą būrį krepšinio pasaulyje puikiai žinomų sportininkų, ne pirmą kartą susibūrusių į „Voluktės“ ekipą. Šios komandos garbę šiemet gins Andrius Lepinaitis, Mindaugas Burneika, Dalius Lubys, Nerijus Karlikanovas, Kęstutis Marčiulionis, Darius Šilinskis ir praeitą sezoną Turkijoje rungtyniavęs Vidas Ginevičius.

Atsakomąsias rungtynes komandos žais rytoj 19 val. 30 min. Kauno kolegijos sporto salėje.

LKF DnB NORD taurės turnyro atrankos etape, į kurį galėjo registruotis visos mėgėjų, LSKL, RKL ir NKL komandos, išmėginti jėgas panoro 10 komandų. 1 ture tarpusavyje taip pat kovos 2 sostinės ekipos — „Tonybet“ ir „Stamperija“.

Nuo antrojo turo į kovą įsijungs „Trakai-TonyResort”, Molėtų „Ežerūnas-Karys“, „Gargždai-Bremena“, Klaipėdos „LCC Tarptautinis Universitetas“, Birštono „Jazz-Diremta“ ir „Tauragė“.


Šiame straipsnyje: krepšiniskrepšinio turnyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
nejaugi tai dar gali ka nors sudominti ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių