K. Lavrinovičius: tai buvo paskutinė mūsų stotelė įšokti į „Top 8“

„Jei komanda laimėjo, vadinasi, sužaidžiau dešimtukui“, - šyptelėjo Kšištofas Lavrinovičius. „Žalgirio“ Brolis tiki, kad kauniečių pergalė Eurolygoje prieš Berlyno ALBA klubą ne tik nutraukė nesėkmių seriją,  bet ir taps tilto į atkrintamąsias varžybas pamatu.

- Kas lėmė „Žalgirio“ pergalę solidžiu skirtumu?

-  Buvome tinkamai nusiteikę. Tai buvo mūsų paskutinė galimybė užsikabinti, paskutinė stotelė, jei ketiname patekti į atkrintamųjų varžybų traukinį. Po apmaudžių pralaimėjimų Madride ir Atėnuose daugelis manė, kad mes jau sudėjome ginklus. O mes įrodėme, kad dar turime parako kovoti ir tęsti pasirodymą.

- Ar ta teigiama emocijų banga kauniečiams padės nuo kelio nušluoti CSKA klubą ateinantį savaitgalį VTB lygoje?

- Žinoma, gerai būtų laimėti prieš CSKA Maskvoje, bet mūsų mintys dabar – kitame Eurolygos mače su Bambergo klubu. Būtų smagu įveikti visus, bet dabar koncentruojamės į Eurolygos varžybas. Norime patekti į „Top 8“.

- Ar jautėte Ibrahimo Jaabero netektį?

-  Kaip čia pasakius. Šįvakar labai gerai įsiliejo Adas Juškevičius į žaidimą. Nemanau, kad jis atrodė blogiau nei I. Jaaberas. Aišku, jis jaunas, neturi tiek patirties, bet jis daug ką kompensuoja jaunatviškumu ir energija.

-  Ar komandos žaidimas skyrėsi nuo pasirodymų su I. Jaaberu?

-  Ne, mes žaidėme savo žaidimą.

- Ar komandai reikalingas papildymas vietoje I. Jaabero?

-  Čia ne man klausimas. Tai priklauso kaip nuspręs vadovybė. Žinoma, kad Adas gavo šansą. Jis talentingas žaidėjas, galintis tuo pasinaudoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Varykit Žalgiriečiai

RIVER

RIVER portretas
optimistas slekta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių