K. Lavrinovičius apie traumuotą brolį: aš žaisiu už du

Kauno „Žalgirio“ komanda „Mediolanum Forum“ arenoje šiandien popietę surengė paskutinę treniruotę prieš vakare įvyksiančias Eurolygos devintojo turo rungtynes su vietos Milano „EA7 Emporio Armani”.

Vyriausiasis treneris Joanas Plaza šį kartą savo auklėtinių nemuštravo ir daugiau laiko skyrė derinių, kuriuos labai nuodugniai kauniečiai šlifavo vakar vakare, pakartojimui.

„Visi į Milaną atvykę krepšininkai pasirengę kovai. Galvojame tik apie pergalę“, – prisipažino Kšištofas Lavrinovičius.

Po pusryčių tiek jis, tiek kitas puikiai Italijos krepšinio virtuvę pažįstantis žalgirietis Rimantas Kaukėnas  čia pat  „Royal Garden“ viešbučio patalpose susitiko su vietiniu geru savo bičiuliu ir šnekučiavosi maždaug valandą.

„Rungtynės mums tikrai bus ne ką lengvesnė nei pirmoji dvikova Kaune. Mes jau turime vietą „Top 16” etape, tuo tarpu varžovai yra priremti prie sienos. Jiems tai bus gyvybės ir mirties klausimas, tad ruošiamės labai rimtai kovai“, – šyptelėjo brolis.

Paklaustas, ar komandai Milane netrūks puikiai ir naudingiausiai Eurolygos varžybose kol kas žaidusio brolio Darjušo, K.Lavrinovičius, kaip visuomet, nestokojo geros nuotaikos: „Žinoma, kad trūks, tačiau aš pasistengsiu sužaisti už du“.

Po kauniečių „Mediolanum Forum“ sporto rūmuose treniruotę surengė ir aikštės šeimininkai. Atrodo, kad psichologinis spaudimas Sergio Scariolo auklėtinių pečius turėtų slėgti žymiai labiau. Vien pavarčius vietos dienraščių sporto puslapius, supranti, kad šį vakarą iš „EA7 Emporio Armani” visa Italijos krepšinio visuomenė laukia tik pergalės.

„Trauktis jau nebėra kur. Mums reikia pergalės“, – skambiai iš savo krepšininkų sėkmės reikalauja Lombardijos regiono vienas didžiausių dienraščių „Il Giorno“.

Šeimininkų komandos vyriausiasis treneris S.Scariolo apie būsimą dvikovą kalba atsargiai. „Turime laimėti, tačiau sugebėsime tai padaryti tik tuomet, jei mums pavyks sėkmingai sužaisti visas 40 minučių. Labai norėčiau paprašyti sirgalių paramos. Šį kartą esame ypač sudėtingoje situacijoje, laukia sunkus mačas ir jūsų parama mums labai svarbi“, – tifozius ateiti į areną ragino italas.

Vietos žurnalistai prognozuoja, jog šiandien mačą tarp Kauno ir Milano komandų turėtų stebėti apie 5 tūkst. žiūrovų. „Mediolanum Forum“ arena talpina beveik 12 tūkst. aistruolių.


Šiame straipsnyje: ŽalgiriskrepšinisEurolyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vlodymyr

Vlodymyr portretas
ja seniai pardave rungtynes

kada blyn

kada blyn portretas
zaidzia,kodel homoseksualai zurnalistai negali parasyti val
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių