J.Mačiulis: klauskite trenerio, kodėl nežaidžiau

Į Lietuvą, iškovojęs Italijos čempiono titulą, grįžęs Jonas Mačiulis antradienį tik nuo suoliuko stebėjo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treniruotę.

Sezono pabaigoje nedaug žaidimo laiko gaudavęs Sienos „Montepaschi“ komandos puolėjas teigė, kad pavyko visiškai atsigauti po kelio traumos. Tikimasi, kad J.Mačiulis šiemet vėl užims svarbų vaidmenį rinktinėje.

­- Jonai, kodėl tiek mažai žaidėte sezono pabaigoje?

- Nežinau, klauskite trenerio, aš jo to neklausiau.

­- Kokia dabar jūsų sportinė forma?

- Reikėtų pasižiūrėti treniruotėje. Iki šiol kiek treniravausi, tai viskas buvo normaliai.

- Gal po sezono reikėjo daugiau pailsėti?

- Sezonas Lietuvoje buvo trumpas, Italijoje buvo visai kito lygio treniruotės. Aišku, norėjosi daugiau treniruočių su komanda. Todėl, kaip bus su žaidimo forma – klausimas. Bet mokysiuos derinius ir bandysiu įsilieti į komandą.

- Sklando gandai, kad galite palikti Sienos komandą. Ar pats norėtumėte joje likti?

­- Labai. Viskas patiko, viskas tiko, bet dabar viskas priklauso nuo jų. Žaisiu už tuos, kurie parodys didžiausią norą, kad pas juos žaisčiau ir sudarys geriausias galimybes.

- Kokį įspūdį palieka rinktinės žaidimas draugiškose rungtynėse?

- Aišku, visų pirma trūksta susižaidimo. Bet nėra, ko norėti, kai žaidėjai yra tiesiai po lauko treniruočių. Pirmosios draugiškos rungtynės visada būna sunkios. Vertinimų, kad kažkas labai ar labai blogai dar negalima daryti. Turime dar beveik dvi savaites draugiškų rungtynių, treniruočių, viską pamatysime pirmose oficialiose rungtynėse.

- Ar dar jaučiasi kojos traumos padariniai?

- Viskas gerai, jaučiu, kad turiu koją (juokiasi).



NAUJAUSI KOMENTARAI

gintautas

gintautas portretas
nieko nesuprantu skaitau J.Maciulio atsakymus i zurnalisto klausima kuris atsako Italijoje kito pobudzio treniruotes,tai ka zalgiriuka blogai treniruoja todel ir tokie rezultatai,ger.Romanovai atkreipkite demesi i treniruotes siame sezone.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių