Ekonomistas: nemanau, kad toks garsus klubas kaip „Žalgiris“ prapuls

Sprendimas skelti Ūkio banką į gerąją ir blogąją dalis yra geras, kadangi toliau bus tęsiama veikla, o tai reiškia, kad neiname „Snoro“ keliu. Lietuvos bankas pasirinko tarpinį kelią „tarp blogiausio ir geriausio“. Taip pirmadienį paskelbtą Lietuvos banko sprendimą įvertino Žygimantas Mauricas, „Nordea“ banko ekonomistas, rašo portalas vz.lt.

Ekonomistas optimistiškai kalbėjo ir apie Kauno „Žalgirio“ klubo likimą. „Nemanau, kad „Žalgirio“ klubas, kuris turi ilgą istoriją, prapuls. Atsiras kažkas, kas ryšis investuoti ar laikinai bus surastas kitas sprendimas, kaip galima bent jau trumpuoju laikotarpiu klubą paremti. Manau, kad Lietuvoje yra ne vienas verslininkas, kuris galėtų būti suinteresuotas“, – tikino Mauricas.

Angelė Dementavičiūtė, su Ūkio banku siejamos Žalgirio arenos ir bendrovės „Kauno arena“ vadovė, vz.lt teigė, jog arena ir bankas „menkai susieti“.

„Įmonė kreditą ėmė ne iš Ūkio banko. Todėl tiesiogiai Ūkio banko problemos Žalgirio arenos nepalies. Kitas dalykas, jei kalbėtume, apie mano asmeninę nuomonę – įvyko skaudus dalykas. Atimta licencija seniausiam Lietuvos bankui ir visam laikui. Aš manau, kad tas bankas nebuvo toks blogas, kaip dabar įvyko“, – sakė Dementavičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arnas

Arnas portretas
Žalgiris amžinai!

vytautas

vytautas portretas
Na kas tas =odis,koks žalgiris ,afrikiečių komanda,tai kam jis reikalingas,sėkmė atėjo kai lietuviai kovėsi hipotetiškai su rusais,sporto aikštelėja,ir buvo visiems kaifas,kaip trys mln daro šimtą penkiasdešimt,o dabar ,turime mokėti už ką,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių