Du krepšinio spektakliai Maskvoje

Galima sakyti, kad sekmadienį išsipildė dvi nedidelės mano svajonės: Maskvos CSKA krepšinio aikštelėje mačiau ir puikiai žaidžiančius nusipelniusius sporto veteranus, ir „Žalgirio“ pagrindinės komandos pergalę, prie kurios daug prisidėjo ir labai gerai pasirodęs mūsų jaunimas.

Aš laimingas, kada daug žaidžia jauni žalgiriečiai: Adas Juškevičius, Mario Delašas, Vytenis Lipkevičius, Mindaugas Kuzminskas, Jeffas Foote’as. Gal po šių rungtynių treneriai dar labiau patikės šiais jaunais ir talentingais krepšininkais?

Gražios buvo ir „Žalgirio“ bei CSKA veteranų rungtynės, bet jų rezultatas nebuvo pats svarbiausias dalykas. Visas savo jėgas krepšiniui atidavę, bet profesionaliai sportuoti nustoję žaidėjai praranda pusę savo gyvenimo. Reikia stengtis padaryti taip, kad jie nepatirtų tokio praradimo. Tam ir yra tokios rungtynės, kuriose jie gali atgauti pasitikėjimą savo jėgomis, pabendrauti. Jie turi ir toliau žaisti, o jų žaidimo susirenkanti pažiūrėti publika tik parodo, kad tie buvę garsūs krepšininkai visiems yra itin brangūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gražiai

Gražiai  portretas
sukovojo vyrai Maskvoje

jo

jo portretas
Is Foote ir Delaso tai tikrai nieko nebus,Foote is viso siandien atrode tragiskai.Be naujo izaidejo ir nebus pergaliu Eurolygoje.Dabar per abu izaidejus naudingumas su CSKA vos 3%, cia baisus skaicius

MALACIAI

MALACIAI portretas
DAUGIAU NIEKO NEGALIU PASAKYTI. J.S.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių