D.Teišerskytė apie krepšinį: geriau skaityti knygas

Penktadienį sostinėje prie Seimo rūmų paskutinį kartą buvo galima laidyti krepšinio kamuolius į krepšį su Pirmojo Baltijos muzikinio kanalo projektu „Muzikinis kamuolys“.

Tarp dėl krepšinio himno ir oranžinio kamuolio sustojusių sostinės gyventojų įsimaišė ir iš Seimo išbėgusi politikė Dalia Teišerskytė. Moteriai buvo duoti trys bandymai ir kaip tikra lietuvė ji sugebėjo pataikyti net du kartus.

Renginio vedėjui po taiklių šūvių su kamuoliu politikės užklausus apie Lietuvos rinktinės pasirodymą krepšinio čempionate, D.Teišerskytė atsakė: „Aš mieliau skaitau knygas, nes tai daug protingesnis užsiėmimas“.

Dar prieš renginį politikė prasitarė, kad nėra didelė krepšinio gerbėja. tačiau netikėtas krepšinio rinktinės likimas nuliūdino „Muzikiniame kamuolyje“ dalyvausią D. Teišerskytę. „Nesu didelė krepšinio sirgalė, bet man šiek tiek liūdna ir graudu, kad viskas baigėsi taip negatyviai. Nors visa valstybė vardan pergalės finale buvo pasiruošusi atiduoti paskutinius grašius“, – visą tautą šokiravusias rungtynes su Makedonija prisiminė poetė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar

Ar portretas
kam įdomi jos nuomonė?

kliurka

kliurka portretas
patyletum geriau sena sluota rasanti tokias nesvankybes kaip zingarela...

Jadzka

Jadzka portretas
o kai gyveno su buvusiu krepsininku Ciupkovu , tada daznai sededavo [ del pjaro ? ] Sporto Haleje ir net buvo prisitrinusi prie Lietuvos moteru krepsinio federacijos ?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių