D. Motiejūnas sužaidė geriausias karjeros rungtynes NBA

Geriausias karjeros rungtynes Šiaurės Amerikos Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) sužaidė lietuvis Donatas Motiejūnas, o jo atstovaujama Hjustono „Rockets“ ekipa (29/26) svečiuose 96:106(28:46, 21:23, 23:19, 24:18) nusileido Los Andželo „Clippers“ (38/17).

Įspūdingai sužaidė D.Motiejūnas. Trečiojo kėlinio pabaigoje ant parketo išbėgęs puolėjas spindėjo lemiamoje mačo dalyje. Ketvirtojo kėlinio pradžioje D.Motiejūnas ėmė tempti „Rockets“ į priekį – per 2 pirmąsias minutes aukštaūgis pelnė 7 taškus iš eilės. Per dar dvi minutes lietuvis pridėjo dar 4 taškus.

Aukštaūgis aikštėje praleido visą ketvirtą kėlinį ir paskutinę minutę pasižymėjo dar dviem taškais.

Iš viso D.Motiejūnas per 16 minučių pelnė 13 taškų (5/7 dvit., 0/1 trit., 3/4 baud.), sugriebė 3 atšokusius kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir suklydo 2 kartus.

Ankstesnis D.Motiejūno rezultatyvumo rekordas buvo 6 pelnyti taškai. Be to, tautietis šį sezoną dar nebuvo gavęs pasireikšti tiek minučių.

Chandleris Parsonsas pralaimėjusiems surinko 17, Jeremy Linas (7 rez. perd.) ir Jamesas Andersonas – po 14, Patrickas Pattersonas – 12, Marcusas Morrisas – 10 taškų.

Nugalėtojams Blake‘as Griffinas (11 atk. kam.) pelnė 20, Caronas Butleris ir Chauncey Billupsas – po 19, Jamalas Crawfordas – 13, Chrisas Paulas (11 rez. perd.) – 10 taškų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Tik aklas negalėjo pamatyti, kaip jis nori žaisti. O kaip "išdūrė" varžovų žaidėją! Tas ir liko išsižiojęs ir nieko nesupratęs. Superinis žaidėjas, tik turėtų gauti daugaiu pasitikėjimo iš trenerių. Go Donatas, go!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių