„CSKA“: D.Lavrinovičius pasiruošęs geriausiai, Chriapa - traumuotas

Pasak Rusijos „CSKA“ klubo prezidento Andrėjaus Vatutino, geriausiai komandoje artėjančiam sezonui yra pasiruošęs lietuvis Darjušas Lavrinovičius.

Komandą vertinti dar anksti

D.Lavrinovičius dviejų metų sutartį su Rusijos klubu pasirašė dar vasarą. Krepšininkas dalyvavo ir Lietuvos rinktinės treniruotėse, tačiau dėl kulkšnies traumos į galutinę Lietuvos nacionalinės krepšinio rinktinės sudėtį nepateko.

„Dar per anksti vertinti komandą. Vyko tik priešsezoninės rungtynės, kuriose nežaidė dalis krepšininkų. Jie žaidė nacionalinėse rinktinėse Europos krepšinio čempionate.Geriausiai komandoje dabar atrodo Darjušas Lavrinovičius. Kaip sakoma, jis - “kondicijoje", - kalbėjo A.Vatutinas.

"Rungtynės, kurias sužaidėme Lietuvoje nebuvo rimtos kovos, tačiau sportininkams labai reikalingos. Krepšininkams dabar paskirtas fizinis krūvis, tad jie ruošiasi ir dabar daryti kažkokias išvadas ne laikas,"- kalbėjo krepšinio klubo, kuriame žaidžia ir R.Šiškauskas, prezidentas.

Anot klubo prezidento, pilnos sudėties komanda pradės treniruotis dar šią savaitę. „Krepšininkai, kurie grįžo iš Europos krepšinio čempionato gavo kelias dienas pailsėti. Tikriausiai po kelių savaičių bendrų treniruočių, o daugiausiai po mėnesio apie komandą bus galima pasakyti viską tiksliau,“- kalbėjo „CSKA“ vadovas, pabrėždamas, kad šią vasarą labai pasikeitė komandos sudėtis.

„A.Gomelskio turnyre“ V.Chriapa tikrai nerungtyniaus

A.Vatutinas teigė, kad klubo laukia sunki sezono pradžia. "Juk žaidžia ne pavardės, o žmonės. Dar reikės įdėti daug darbo, kad vaikinai žaistų kaip viena komanda,"- teigė jis.

„CSKA“ prezidentas patvirtino, kad Viktorias Chriapa, kuris per Europos čempionatą gavo traumą, nežais šį savaitgalį Aleksandro Gomelskio turnyre. „Su V.Chriapa labai sudėtinga situacija. Gydytojai patikrino jo koją. Reikia suprasti, kad trauma yra lėtinė. Norime to ar nenorime, bet kol Viktoras žaidžia krepšinį, ši trauma jam trugdys. Gydytojų išvada griežta - V.Chriapa turi ilsėtis mažiausiai tris savaites. Taigi Gomelskio turnyre aikštelėje jo neišvysime,“- patvirtino „CSKA“ vadovas.

Gomelskio taurės turnyras šį savaitgalį vyks Maskvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Norime to ar nenorime, bet kol Viktoras žaidžia krepšinį, ši trauma jam trugdys. Klaida sakinyje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių