BWBL turnyro lentelė - sunkiai suprantama

Baltijos moterų krepšinio lyga (BWBL) stebina netvarkingu tvarkaraščiu, dėl kurio ne tik akivaizdžiai skiriasi komandų sužaistų rungtynių skaičius, bet ir neįmanoma sudaryti tikslesnės komandų turnyro padėties.

Tik tris kartus žaidusios latvių „SK Cesis“ moterų komandos internetinio puslapio sudarytojai, norėdami, kad sirgaliai ir rėmėjai matytų ekipą aukštesnėje pozicijoje, nei, pavyzdžiui, 11 rungtynių žaidusią baltarusių „SC Minsk-2006", į pagalbą pasitelkė skaičiavimą procentais.

Cesio miestelio moterys, laimėjusios dvejas rungtynes iš trijų, anot skaičiuotojų, yra pasiekusios 66 proc. pergalių. Toks rezultatas latves iš paskutinės 15-osios vietos pakylėjo aukštyn devyniomis pozicijomis - į šeštąją vietą.

Į pelnytą pirmą vietą „Cesio“ lentelėje pakilo visas 8 rungtynes laimėjusios (100 proc.) Marijampolės „Arvi“ krepšininkės.

Oficialioje BWBL lentelėje suvalkietes lenkia tiek pat pergalių iškovojusios, tačiau kelis kartus pralaimėjusios Sankt Peterburgo „Spartak“ (Rusija) ir Borisovo „Berezina-RCOR“ (Baltarusija)  komandos.

Latviai iš oficialios aštuntosios į 5-ąją vietą kilstelėjo ir Klaipėdos „Lemminkainen“ krepšininkes. Penkis kartus laimėjusios, dusyk pralaimėjusios klaipėdietės turi 71 proc. pergalių.

„Arvi“ ir „Lemminkainen“ komandoms nuo antrojo etapo - atkrintamųjų varžybų - su dideliu užsienio komandų būriu padės kautis Vilniaus TEO. Kauno „Laisvė“ iš BWBL varžybų pasitraukė dėl finansinių sunkumų.

 

 

 

 

 


Šiame straipsnyje: BWBLteokrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių