Buvęs žalgirietis I. Jaaberas: atleiskit, kitaip negalėjau

Dėl religinių įsitikinimų „Žalgirį“ palikęs įžaidėjas Ibrahimas Jaaberas penktadienį vakare atsisveikino su komandos draugais ir šeštadienio naktį paliko Lietuvą.

„Jūs esate gera komanda, galite laimėti ir be manęs“, - tokius žodžius I.Jaaberas komandos draugams tarė penktadienį vakare, kai atėjo atsisveikinti į į „Žalgirio“ treniruotę.

Įžaidėjas su komandos draugais ir klubu išsiskyrė gražiuoju.

„Suprantu, kad manęs nesuprasite, bet aš negaliu pasielgti kitaip“, - sakė amerikietis.

Islamo tikėjimą aklai išpažįstančio I.Jaabero nuomone, alkoholio reklama ir per krepšinio rungtynių pertraukėles vykstantys šokėjų pasirodymai nedera prie jo įsitikinimų. Islamą išpažįstantys žmonės įsitikinę, kad nuodėmingieji į rojų nepatenka. Kiekvieną dieną jie gyvena taip, lyg ji būtų paskutinė. Todėl nusprendęs trauktis iš komandos, I.Jaaberas negalėjo laukti nė vieno dienos.

Amerikietis „Žalgiriui“ grąžino ne tik iš klubo gautą visą algą, bet ir būsto nuomai skirtus pinigus.

Spalio viduryje į Kauną atvykęs krepšininkas su šeima į JAV išskrido šeštadienio naktį. I.Jaaberas su žmona prieš mėnesį Kaune susilaukė sūnaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rytis

Rytis portretas
What a decent man. I wish Zalgiris would not except your money back, you have earned and should keep it.

nig

nig portretas
Zurnaliuga nesugalvojo paklaust kodel tik dabar nepasitenkino reklama ir sokejomis? Ka pries menesi ar du nebuvo sokeju ir reklamu? Bat shit crazy.

vln

vln portretas
Is principo, zaviuos siuo zmogum. Patikekit, gyvenimas butu grazesnis, jei tokiu kaip Jaaberas turetume daugiau, Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių