Brolių Lavrinovičių veidai atsidūrė ant sirgalių marškinėlių

Antradienio popietę pačiame Vilniaus centre krepšininkai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai pristatė marškinėlius, ant kurių pavaizduoti jų veidai.

Pelnas - vaikams

Kartu su krepšininkais žurnalistams naujuosiuos marškinėlius demonstravo ir žymieji broliai iš Latvijos Normundas ir Nauris Maciai. Ant šiandien pasirodžiusių marškinėlių iš viso puikuojasi 4 veidai – brolių Lavrinovičių ir brolių Macių. Šie latviai Lietuvoje išgarsėjo dėl pomėgio tatuiruotis lietuvius krepšininkus.

Kitoje pasirodžiusių marškinėlių pusėje patalpintas užrašas „3 milijonai“ ir organizacijos „Gelbėkime vaikus“ logotipas. Broliai Maciai pasakojo norintys iš marškinėlių ne užsidirbti, o surinktas lėšas skirti padėti vaikams.

Olimpiadą stebės Lietuvoje

D.Lavrinovičius pasakojo, kad stebėti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kovų į Londoną nevyks. „Norisi pabūti Lietuvoje, rungtynes žiūrėsime per televizorių“, - sakė krepšininkas. Kauno „Žalgirio“ komandą papildęs vidurio puolėjas teigė, kad rinktinės žaidimas, anot jo vis gerėja. „Be abejo, be R.Javtoko bus sunku. Jis buvo didelė jėga po krepšiu, bet kiti žaidėjai turės kompensuoti jo netektį“, - šnekėjo D.Lavrinovičius.

Antradienį Lietuvos rinktinė žais paskutines pasirengimo rungtynes. Vilniuje lietuvių varžovais bus islandai. Broliai tikino eisiantys sirgti už savo ilgamečius bendražygius. „Aišku, sunku stebėti rungtynes, norisi patiems žaisti, bet visiems ateina laikas pasitraukti“, - sakė K.Lavrinovičius.

Į Lietuvą rungtyniauti grįžęs D.Lavrinovičius tikino, kad jis labai norėtų, jog kartu su juo į gimtinę rungtyniauti sugrįžtų ir Šarūnas Jasikevičius. Sienos „Montepaschi“ komandoje pernai žaidęs K.Lavrinovičius šiuo metu taip pat yra be sutarties su komanda. Jo likimas, anot paties krepšininko, paaiškės maždaug po savaitės.

Gausybė lietuvių tatuiruočių

Itin aistringai Lietuvos rinktinę palaikantys broliai Maciai ant savo kūno yra išsitatuiravę daugybę garsių Lietuvos krepšininkų – jų oda išmarginta legendinių prieškario krepšininkų P.Lubino, F.Kriaučiūno atvaizdais, vieno iš brolių koją puošia A.Sabonio atvaizdas.

Gerai su Lavrinovičiais sutariantys latviai ant savo kūno yra įamžinę ir šių krepšininkų veidus. „Kitas bus Marčiulionis. Tatuiruosiuos jį čia, ant šono, - rodė vienas iš brolių. – Vietos tatuiruotėms mums niekada nepritrūks.“ Maciai pasakojo, kur tik pavyksta, palaikantys Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę. Neseniai jie buvo Venesueloje, kur Lietuva iškovojo kelialapį į Londono vasaros olimpines žaidynes. Latviai entuziastingai pasakojo, kad jau šeštadienį jie išskrenda į Didžiąją Britaniją, kur arenose palaikys mūsų rinktinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių