„Baltai“ mes iššūkį kaimynams ir „Lietuvos rytui“

Šiandien 19 val. „Žalgirio“ treniruočių centre Petrašiūnuose (Naglio 4 a) Kauno „Baltų“ krepšininkai žais Baltijos krepšinio lygos Elito diviziono rungtynes su Ventspilio „Ventspils“ komanda.

„Stengsimės siekti revanšo. Pirmajame turnyro rate kaimynams iš Latvijos pralaimėjome tik po pratęsimo“, – tvirtino „Baltų“ klubo direktorius Sergejus Jovaiša.

Pasak praeityje tituluoto krepšininko, rytoj, šeštadienį, toje pačioje salėje 18 val. laukia ne mažiau įdomi Lietuvos krepšinio lygos dvikova su Vilniaus „Lietuvos rytu“. Jauna Kauno komanda sėkmingai kovojo sostinėje su LKL vicečempionais, pirmavo antrame kėlinyje, bet vėliau pristigo jėgų ir pralaimėjo.

„Mūsų jaunimas nusiteikęs mesti iššūkį „Lietuvos rytui“ ir įrodyti, kad su juo gali sėkmingai kovoti. Juo labiau, kad varžovų gretose žais krepšininkų, su kuriais mūsiškiai atstovavo Lietuvai įvairiose amžiaus rinktinėse. Tikimės, kad iš Vilniaus atvyks varžovų palaikymo desantas, todėl laukiame ir mūsų komandos fanų, kurie palaikytų „Baltus“ ir kurtų gerą rungtynių atmosferą“, – teigė S.Jovaiša.


Šiame straipsnyje: BaltaiLietuvos rytaskrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o aš pamaniau, kad mes iššūkį "kaimynams" iš Vilniaus energijos...

Svajukas

Svajukas portretas
pasvajoti juk nedraudžiama...

centras

centras portretas
eik išsiblaivyk ir galvok ką kalbi laidoke.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių