„Baltai“ mače su „Žalgiriu“ kalėdinio stebuklo nesukūrė (komentarai)

Kauno sporto halėje prieš Kalėdas krepšiniu galėjo mėgautis miesto klubų gerbėjai. Kauno derbyje susitiko „LSU-Baltai“ ir „Žalgiris“. Tiesa, didesnės intrigos Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse nebuvo. LSU studentai 71-121 ( 16-32, 16-28, 19-26, 20-35) nusileido LKL čempionui Kauno „Žalgiriui“.Jau pirmąjame kėlinyje žalgiriečiai susikrovė solidžią 16 taškų persvarą 32- 16, o po dviejų kėlinių pirmavo 60-32. Likusi žaidimo dalis tebuvo formalumas.

„LSU-Baltai“( 2/8)  patyrė 8 nesėkmę ir LKL pirmenybėse lieka vienuolikti. „Žalgiris“ (5/0) iškovojo penktąją pergalę iš eilės.

„LSU-Baltams“ daugiausia taškų pelnė: Šarūnas Vingelis 11 tšk , Šarūnas Beniušis ir Taurantas Tamošiūnas po 10 tšk, Arūnas Sakalauskas ir Arūnas Vasiliauskas po 8 tšk.

„Žalgirio“ rezultatyviausiai žaidė: M.Kuzminskas 25 tšk., Kšištofas Lavrinovičius 16 tšk., Vytenis Lipkevičius 16 (2/2 trit.) tšk , Jeffas Foote'as 15 tšk , Ibrahimas Jaaberas 14 tšk, Rimantas Kaukėnas 13 tšk , Adas Juškevičius 10 tšk .

„LSU-Baltų“ vyr. treneris Darius Dikčius: „ Mums garbė žaisti su tokia komanda. Pamatėme, kaip ginasi viena geriausių Eurolygos ekipų. Žaidėjams buvo sunku, kiekviena ataka kainavo daug jėgų. Šiandien nudžiugino Šarūno Beniušio žaidimas. Tikiuosi, kad kitose dvikovose parodysime, kad mūsų žaidimas gerėja.“

„LSU-Baltų“ žaidėjas Šarūnas Beniušis: „ Sunku žaisti su tokio lygio komanda. Vien pastangų neužteko, priešininkai šiandien buvo visa galva aukštesni. Mums tai buvo gera pamoka.“

„Žalgirio“ vyr.treneris Joanas Plaza: „ Norėčiau pagirti varžovų komandos trenerį ir žaidėjus. „LSU-Baltai“ kovojo, stengėsi, nesibaimino mūsų ekipos. Manau, kad šis sutikimas turėjo patikti komandų gerbėjams. Net ir šiose rungtynėse mes mokėmės, laukia kovos Eurolygoje, mums svarbu tinkamai pakeisti traumuotus žaidėjus. Žinau, kad ši halė yra legendinė, komanda čia pasiekė istorines pergales, todėl nenorėjome nuvilti gerbėjų.

„Žalgirio“ žaidėjas Mindaugas Kuzminskas: „ Nemanau, kad šiandien viskas buvo paprasta. Varžovai stengėsi, kovojo. Mums tai buvo geros rungtynės prieš svarbias Eurolygos rungtynes“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

valdas

valdas portretas
nuo kada lietuviai pradejo naudoti ta zodi derbyje ar aplamai zino jie ka tai reiskia

tai

tai portretas
ne lietuvių išsigalvojimas, o visų protingiausių žurnalistų
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių