A.Kirilenka: A.Švedas vakar mus vedė į priekį

Rusijos krepšinio rinktinės lyderis Andrėjus Kirilenka po pergalės prieš Serbijos rinktinę teigė, kad komandos draugams pavyko puikiai sužaisti ginantis. A.Kirilenka taip pat pabrėžė ir svarų Aleksėjaus Švedo indėlį, kad rusai laimėtų.

„Aš labai greitai susirinkau tris pražangas. Sunku žaisti agresyviai, kai jau turi tris nuobaudas. Treneris mane pasaugojo ir išleido lemiamomis minutėmis,“- vakarykštes rungtynes prisiminė Rusijos komandos lyderis.

„Manau, kad užduotį įvykdėme 95 procentais. Be abejo, buvo ir nesėkmių, bet visas rungtynių paveikslas atrodė labai gerai. Mes puikiai atkovodavome kamuolius, gerai žaidėme gynyboje. Manau, kad susitvarkėme su visais serbų žaidėjais. Tik retkarčiais jie kėlė nedidelių problemų, tačiau lengvų taškų nepelnė. Mūsų gynyba tikrai buvo susitelkusi,“- apie rungtynes kalbėjo Rusijos rinktinės lyderis.

Prisiminęs A.Švedo žaidimą, Kirilenka sakė, kad tai buvo puikiausios jo rungtynės. „Švedas tiesiog guodruolis. Jis mus šiose rungtynėse vedė į priekį. Labai džiaugiuosi, kad jis auga ir tobulėja kaip žaidėjas. Stengsimės jam padėti,“- jaunąjį Rusijos talentą vertino NBA rungtyniaujantis A.Kirilenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių